Tisk
Nové zásobníky na teplou vodu Panasonic

Nové zásobníky na teplou vodu Panasonic

Redakce | Pátek, 16. říjen 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Panasonic rozšířil řadu zásobníků teplé vody o modely PAW-DHW200A a PAW-DHWM300A v energetické třídě A+. Nové modely, kombinující zásobník na teplou užitkovou vodu se zabudovaným tepelným čerpadlem s rotačním kompresorem, přicházejí do prodeje v říjnu.

 

Zásobníky TUV Panasonic Aquarea jsou vysoce efektivní náhradou za starší bojlery a elektrické ohřívače. Nádrže jsou navrženy se vzduchovým kanálem o průměru 160 mm, takže umožňují instalaci i v malých prostorech. Nově navržený koncept umožňuje rychlejší a snadnější instalaci bez přípojek chladiva.

Tyto vysoce efektivní, nízkoenergetické systémy představují účinné řešení dodávky teplé vody. Nádrže mohou ohřát vodu na maximální teplotu 55 °C a zajistí vysoký komfort po celý rok. Vodu o teplotě až 75 °C mohou poskytnout modely s přídavným topením.

Řada zahrnuje volně stojící jednotky i jednotky určené pro montáž. Ty mohou být pro zvětšení energetického výkonu připojeny k dalším zdrojům, jako jsou solární panely nebo externí tepelná čerpadla.

Ovládání s dotykovou obrazovkou

OvládáníOvládání je řešeno prostřednictvím stylového regulátoru s dotykovou LCD obrazovkou. Teplota, čas a denní nastavení jsou jasně viditelné, stejně jako nastavení pro zobrazení množství teplé vody. Systém je dodáván s přednastavenými režimy „Turbo“, Dovolená, Diagnostika chyby a Anti-legionella.

Ochrana nádrže je zajištěna superčistým smaltem s vysokým podílem hořčíku. Je tak zajištěna odolnost i v těch nejdrsnějších provozních podmínkách a kvalitu vody nezhorší škodlivé přísady. Izolace nádrže spoléhá na zesílenou polyuretanovou pěnu.

Základní údaje o nových zásobnících TUV:

  • 3 modely: 200 litrový a 300 litrový model s elektrickou zálohou / 300 litrový s přípojkou pro pomocný bojler
  • Provozní teploty: -7 ° C / + 35 ° C
  • COP A15 (W10-55) podle EN16147: 3,12 (200 l) a 3,38 (300 l)
  • Energetická třída A+
  • Integrovaná elektrická záloha: 2 x 1000 W
  • Instalační prostor: 20m3
  • Dotykové LCD ovládání, včetně režimu sterilizace bez elektrického ohřevu
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Technická zařízení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop