Hrajte o centrální vysavač Condovac 660 - ideální vysavač pro dodatečnou montáž do vaší dřevostavby, bytu či zděného domu

Hrajte o centrální vysavač Condovac 660 - ideální vysavač pro dodatečnou montáž do vaší dřevostavby, bytu či zděného domu

Komerční sdělení | Úterý, 01. říjen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Vysavačová jednotka Condovac 660 je díky své velikosti a designu vhodná pro instalace do šaten, koupelen, toalet a jiných menších prostor, do kterých by se klasický centrální vysavač nevešel. A Vy takový vysavač můžete právě teď vyhrát!

Nový kompaktní centrální vysavač Condovac 660 patří pod křídla největšího světového výrobce centrálních vysavačů, kanadské firmy Nuera, která mimo jiné vyrábí centrální vysavače Husky, Beam, Duovac a mnohé další, je velmi výkonnou variantou pro menší rodinné domy a především byty, díky malým rozměrům a navíc za bezkonkurenční cenu.

soutez-centralni-vysavac-husky-banner-800x800

Soutěž o centrální vysavač Condovac 660 probíhá na facebooku našeho webu, kde najdete celá pravidla soutěže.

Soutěžit můžete od 4.10.2019 do 18.10.2019 do 23:59 hod.

V pondělí 21.10. vylosujeme výherce, který získá centrální vysavač Condovac 660. A pro další dva šťastlivce tu máme předplatné časopisu DŘEVO&stavby!

Dodatečná montáž centrálního vysavače

Ideální je navrhnout umístění vysavače a trubních rozvodů již ve fázi projektu, ale i při dodatečné montáži do hotové dřevostavby nebo bytu není potřeba zoufat, že to nepůjde.

Centrální vysavač se obsluhuje totiž hadicí dlouhou 9-11m a na běžný byt nebo patro menšího rodinného domu postačuje většinou jen jedna zásuvka. Stačí se jen zamyslet nad dispozicí a vyměřit si ideální umístění zásuvky. Její lokaci vybereme s ohledem na prostor pro umístění vysavače a můžeme překvapivě zjistit, že k propojení vysavače se zásuvkou potřebujeme jen pár metrů potrubí, které lze šikovně vést v podhledu, šatní skříni, nevyužitým komínem, nebo třeba jen prorazit příčku z toalety na chodbu, což nezpůsobí velké úpravy a pracovní úsilí.

Tím, že je vysavač umístěný za dveřmi, tak jej při vysávání prakticky neslyšíme, a co je nejdůležitější, tak že si nevíříme prach v uklízené místnosti.

centralni-vysavac-husky-condovac-660-dodatecna-montaz-vysavacova-jednotka-ve-vestavene-skrini

Výhody centrálního vysavače

Nákladově instalace nevyjde na více peněz než běžný kvalitní přenosný vysavač s tím rozdílem, že ten centrální není nijak omezen na výkonu ze strany nařízení EU a Condovac 660 je až 4x výkonnější než ty nejsilnější přenosné bytové vysavače. Úklid s centrálním vysavačem nám pak zabere méně času, protože vysoký výkon pomůže odsát prach už při prvním „přejetí" hubicí po podlaze a nemusíme se s vysáváním trápit déle, než je nezbytně nutné.

Pořizovací nákady

Condovac 660 lze pořídit včetně hadice a příslušenství už za 11.500,- bez DPH a originální potrubní díly na odsávací rozvod jsou k objednání v řádech stovek až několika tisíc podle délky rozvodu.

Instalace centrálního vysavače

S návrhem a přípravou pro instalaci centrálního vysavače vám kdykoliv rádi pomůžeme na našich pobočkách v Praze, Brně, Hradci Králové a naši prodejci v ostatních částech republiky. Pokud chcete, je možné si vysavač nainstalovat sami, není třeba se ničeho obávat. Poskytneme vám návod a odborné poradenství.

Více na www.husky.cz

pdfPDF leták HUSKY Condovac 660 (4,5 MB)

centralni-vysavac-husky-condovac-660-letak

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Technická zařízení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop