Tisk
Centrální vysavač HUSKY – nejzdravější vysavač pro vaši dřevostavbu

Centrální vysavač HUSKY – nejzdravější vysavač pro vaši dřevostavbu

Dagmar Čechová | Pondělí, 24. listopad 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Rozhodujete se mezi klasickým a robotickým vysavačem? Centrální vysavač umí prakticky totéž, tedy vysát prach a nečistoty, rozdíl ale nastává v tom, jakým způsobem. První dva na rozdíl od centrálního vyfukují zpět do prostoru miniaturní prachové částice. Ty pak znovu dýcháme a opět se usazují na površích.

HUSKY – nejzdravější centrální vysavač pro vaši dřevostavbuCentrální vysavač již dnes patří ke standardu. Domy na bázi dřeva a centrální vysavače Husky vytvářejí silné spojení již několik desítek let díky variabilní konstrukci těchto domů, která umožňuje snadnou a rychlou montáž rozvodů.

Vše pro vaše zdraví

Prach, roztoči, bakterie - centrální vysavače Husky odvádí veškerý nasátý vzduch mimo obytné prostory. Nedochází k víření nevysátého prachu, což ulehčuje život nejen alergikům.
Vybrané modely navíc oproti jiným vysavačům nabízí možnost přímého sání vody, šamponování podlah a koberců, vysávání v koupelnách, v okolí saun a bazénů.

Snadná obsluha

Nemusíte přenášet vysavač a hledat za nábytkem elektrické zásuvky, manipulujete pouze s lehkou, pružnou hadicí. Zasunete ji do zásuvky centrálního vysavače a pohodlně z jednoho místa vysajete celé patro či schody. Díky umístění jednotky v technické místnosti nebo garáži oceníte i ticho při vysávání.

HUSKY – nejzdravější centrální vysavač pro vaši dřevostavbuMísto čtyř vysavačů jeden

Výrobce Husky poskytuje unikátní záruku 25 let, za tuto dobu běžná domácnost vystřídá 4 až 5 příručních vysavačů s nepoměrně menším výkonem a komfortem užívání. Na centrální vysavače Husky se nevztahuje nové nařízení EU o snížení výkonu vysavačů.

Chytré doplňky

Úklid s centrálním vysavačem Husky je pohodlný i díky systému Hadice ve zdi. Až 15m hadice jsou skryty v trubním rozvodu a na úklid si vytahujete jen potřebnou délku. Po skončení stačí odjistit pojistku a hadice se skryje zpět.
Oceníte i Vroom Central, až 7,3 m dlouhou elastickou hadici pro rychlý úklid suchých nečistot. Po úklidu se navine zpět do elegantního boxu, umístěného v kuchyňské lince, šatní skříni nebo na držáku na stěně či stropu garáže.
Již v podstatě standardním doplňkem systému je štěrbinová zásuvka u podlahy, k níž jen stačí namést nečistoty, nohou zapnout a úklid je hotov. Pouze u Husky může být dodána v elegantním a velmi odolném celonerezovém provedení.

HUSKY – nejzdravější centrální vysavač pro vaši dřevostavbuCena? Jediné procento!

Maximální celková cena systému pro rodinný dům do 160 m2 podlahové plochy činí 39 900 Kč. Zahrnuje přípravu trubních rozvodů, jednotku Husky Cyklon2 se zárukou 25 let, sadu příslušenství Premium se zárukou 5 let, osazení štěrbinové zásuvky do kuchyňské linky, dopravu, montáž a DPH. V celkových nákladech na pořízení domu se tak promítne pouhým 1 %!
Pokud by i tak při stavbě domu představovala problém, stačí zajistit pouze přípravu trubních rozvodů (cca 10 tis. Kč) a kompletní systém realizovat později.

HUSKY již 21 let na trhu v ČR

Centrální vysavače HUSKY dodává na náš trh společnost Newag s.r.o., která nabízí komplexní služby, špičkovou kvalitu, tým odborníků a širokou prodejní síť. Zakázky jsou realizovány prostřednictvím poboček v Praze, Brně, Hradci Králové a Ústí nad Orlicí. V ostatních regionech pak partnerskými společnostmi, které jsou odborně proškolené a dodržují veškeré zásady správné instalace centrálních vysavačů.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zdravé bydlení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop