Dům na bázi dřeva

Tisk

Čtvrt století zkušeností s dřevostavbami

Redakce | Pondělí, 03. září 2018 |

Přidat na Seznam.cz

MERKUR 150 Teplice II (35)Společnost ATRIUM je výrobcem a dodavatelem vysoce kvalitních dřevostaveb, které realizuje po celé republice, na Slovensku a také v Rakousku. Firma se specializuje zejména na výstavbu individuálních domů podle architektonických studií klientů či individuální úpravy typových domů, a to již 25 let.


atrium brno 3atrium brno 44Firma ATRIUM se od svého založení 7. prosince 1993 vypracovala na předního českého dodavatele dřevostaveb a na svém kontě má více než 1000 realizovaných rodinných domů. Zaměřuje se na vývoj difuzně otevřené konstrukce, kterou jako první v České republice uvedla na trh pod názvem difuzně otevřená konstrukce DifuTech®. DifuTech® má výborné parametry a splňuje ty nejpřísnější požadavky na materiály bez obsahu škodlivých látek. Domy stavěné v tomto principu s unikátním konstrukčním systémem poskytují zákazníkům velmi kvalitní a komfortní bydlení.

Pruhonice (2)PruhonicePřijďte se podívat do vzorových dřevostaveb, a to každý den od 10 do 18 hodin, a zažijte dřevostavbu naživo!

Čtvrt století je dlouhá doba v životě firmy i člověka. Firma i člověk procházejí svým vývojem – učí se, získávají zkušenosti, rostou, zrají. Pro člověka je 25 let přibližně třetina života. ATRIUM chce být ukazatelem kvality a spokojenosti zákazníků i nadále.JUBILEUM PLZEŇ 0916 (69)JUBILEUM PLZEŇ 0916 (10)


Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop