Kalendář

Měsíční přehled Týdenní přehled Kategorie Hledej Vytisknout

Den otevřených dveří - typový bungalov RAPIDO - HAAS FERTIGBAU

Kategorie: Dny otevřených dveří
Datum: sobota 11. červen 2022 - 10:00
Konec:sobota 11. červen 2022 - 14:00
Email: Petr.Malec2@Haas-Fertigbau.cz
Web: https://www.haas-fertigbau.cz/o-nas/vse-o-drevostavbach/den-otevrenych-dveri-11.6.2022-nyrsko
Telefon: 603 261 340
Místo konání: Za hřištěm, Nýrsko

Jeden z našich nejprodávanějších domů, bungalov Rapido 3-102, máte možnost nyní navštívit v Nýrsku na Klatovsku. Dřevostavba těsně před dokončením pro vás bude otevřená v sobotu 11. června od 10 do 14 hodin.

Pokud se v sobotu do Nýrska vypravíte, jistě nebudete litovat. Prohlédnout si můžete naši práci hned na několika příkladech. Ve stejné lokalitě totiž stavíme ještě další tři domy. Ty pro vás sice nebudou otevřené, ale rozhodně stojí za to alespoň zvenku okouknout, jak stavby probíhají.

Typový bungalov s individuálními úpravami

Že na pozemku v Nýrsku za fotbalovým hřištěm bude stát bungalov bylo jasné od začátku. Majitelé ale museli vybrat takový projekt, který by zapadl na jejich pozemek, a přitom vyhovoval veškerým jejich požadavkům. Přesně takový sice v našem katalogu typových domů nenašli, ale zaujal je rodinný dům Rapido 3-102 s dispozicí 4 + KK. Protože není problém jakýkoliv projekt upravit, přizpůsobili jsme půdorys domu jejich pozemku, který je užší a delší.

Zmenšené užitné ploše 93 m2 bylo potřeba přizpůsobit vnitřní uspořádání a také v ložnicích nahradit francouzská okna okny klasickými, aby byl prostor místností lépe využitelný. Přesto kromě 3 ložnic zbyl dostatek místa na prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, koupelnu s vanou i sprchovým koutem, technickou místnost a komoru.

Bungalov je standardně vytápěn podlahovým topením napojeným na tepelné čerpadlo. Nechybí ani komín k připojení krbu nebo krbových kamen. Zvenku zdobí fasádu odklad z hnědého umělého kamene a střecha v antracitové barvě.

Připraveno k nastěhování

Přijďte si prohlédnout prvotřídní dřevostavbu těsně před dokončením. Stavět jsme v Nýrsku začali po půlce března a hotový dům na klíč klientům předáme po půlce června. Hotové jsou veškeré výmalby, odklady, dlažby, zařizovací předměty v koupelnách a na WC. K dokončení zbývají pouze finální podlahové krytiny a osazení dveří včetně zárubní na které se vrhneme hned po skončení dne otevřených dveří.

Jak na prohlídku?

Náš odborník bude připraven provést vás celým domem mezi 10 a 14 hodinou. Konkrétní čas prohlídky není nutné předem rezervovat, ale pokud chcete mít jistotu, že se bude věnovat pouze vám, je lepší předem kontaktovat přímo obchodního zástupce pana Petra Malce: telefonicky na čísle +420 603 261 340 nebo na e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Těšíme se na vaši návštěvu!

Adresa: Za hřištěm, Nýrsko (zobrazit na mapě)

GPS: 49.2905967N, 13.1314872E

Kontaktujte obchodního zástupce:

Petr Malec

tel.: +420 603 261 340

e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Typové provedení bungalovu Rapido 3-102 si prohlédněte ZDE.

Hledat v kalendáři

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop