Speciální vydání

Tisk

DŘEVO&Stavby WOOD arch&design - ročenka

Dagmar Šimonová | Čtvrtek, 21. únor 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Ročenka časopisu Dřevo&Stavby WOOD arch&designOd 21.2. 2013 je v prodeji zbrusu nová ročenka časopisu Dřevo&Stavby s názvem WOOD arch&design. Speciál je možné zakoupit v našem e-shopu.
Můžete si také prolistovat on-line ochutnávku

1718finA0062


Časopis WOOD arch&design má za cíl představit v České republice velké bytové i nebytové stavby na bázi dřeva, které jsou v našich poměrech stále ještě výjimkou, a poukázat na nesporné kvality a mnohé výhody stavění ze dřeva. Pro čtenáře je připraven vyvážený mix různých témat, mezi kterými si vybere každý.

Co v ročence WOOD arch&design najdete

WAD titulPředstavíme několik velkých zahraničních i domácích dřevostaveb, přineseme profil zahraničního architektonického ateliéru, který realizuje dřevostavby velkého měřítka v zemích severní Evropy, zabrousíme ale i na českou architektonickou scénudo ateliéru mladých architektů, jež pojali dřevostavby za své životní přesvědčení. Seznámíme se i s osobnostmi na poli dřevěného designu, opět jak na zahraniční, tak na domácí scéně, představíme si projekty, které se budou v blízké době realizovat, poslechneme si výkonnou ředitelku nadace Wood in Culture, která pohovoří o podpoře dřevostaveb ve Finsku – sekundovat jí budou čeští odborníci v oboru dřevostaveb, představíme si různé zahraniční i domácí soutěže a nakonec se i poučíme o technologii dřevobetonových konstrukcí.

06Doufáme, že bude mít první ročník časopisu WOOD arch&design úspěch, a že si v naší republice najde své čtenáře. WOOD arch&design je určen primárně do rukou odborníků – architektů a projektantů, do rukou stavebních a územně plánovacích úřadů a samozřejmě i do rukou studentů středních a vysokých škol. Své si v něm však najde i laická veřejnost, která se o obor dřevostaveb zajímá.

 

 

Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE , kde bude také možné jí zakoupit na stánku časopisu Dřevo&Stavby a na stánku architektonického ateliéru Prodesi. Objednat si ji můžete i na našich webových stránkách www.drevoastavby.cz.

Líbil se Vám článek?
  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop