Časopis DŘEVO&stavby 3/2016
Tento článek vyšel v: Časopis DŘEVO&stavby 3/2016
Objednejte si krásně vonící výtisk časopisu s kvalitními fotografiemi pouze za 50 Kč
Objednat časopis
Tisk
Když svou dřevostavbu, tak podle svého gusta!

Když svou dřevostavbu, tak podle svého gusta!

Komerční sdělení | Čtvrtek, 12. leden 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Současní architekti dokážou mnohé a technologické postupy při výrobě nejsou za „teorií" pozadu. Stačí jen oslovit tu správnou firmou.

Cena za individuální úpravy projektu dřevostavby se může i zdvojnásobit

Některé stavební společnosti dodávající montované dřevostavby se stále vyhýbají zakázkám podle individuálních projektů, často mají problémy i s minimálními úpravami v jimi daných typových návrzích. Přesvědčíte-li je k zanesení změn, cena za projekt se vám může až zdvojnásobit. Nemluvě o tom, že v takovém případě bydlíte v „nějak naskládané změti stavebního materiálu", které se musíte přizpůsobit. Není lepší přizpůsobit bydlení raději vám a vašim potřebám než aby tomu bylo naopak? Naštěstí se najdou firmy, které se rozhodly jít opačnou cestou a jejich prioritou je splnit zákazníkovi jeho sen o bydlení.

DSC 3433Dřevostavba podle vás a s vaším projektantem

Výstavba domu podle individuálního projektu vyžaduje od dodavatelské firmy úplně jiný přístup. Během celého procesu přípravy vaší dřevostavby víte, že firma rozumí vašim požadavkům a je schopna s vámi diskutovat o možnostech řešení. Také vám v případě zájmu nabídne vlastního (nebo spolupracujícího) architekta a projektanta, který má již zkušenosti s projekcí a konstrukcí dřevostaveb a na jejich projekci je úzce specializován. Hned od začátku víte pevný termín zpracování a zaslání cenové nabídky se zahrnutím vybraných materiálů.

IMG 9699Kvalitní dodavatel dřevostaveb vás pozve na prohlídku

Dobrá firma vás pozve také na prohlídku do své výrobní haly, abyste viděli, jak váš dům „roste". Přítomnost vás jakožto stavitele na stavbě je vždy vítaná a vaše připomínky jsou brány v potaz. Nejen proto je právě pravidelná a jasná komunikace s pověřeným stavbyvedoucím v průběhu výstavby maximálně důležitá. Po celou dobu výstavby komunikujete v rámci dodavatelské společnosti s jedním specialistou, na kterého se můžete kdykoli s čímkoli obrátit.

Takové podmínky nabízí v rámci svých standardních služeb (výstavba nízkoenergetických dřevostaveb podle projektů individuálních, typových i typových s úpravami – bez rozdílu ceny na projektu) česká firma Nema Dřevostavby s.r.o.: „Do nového bydlení investujete vždy nejen peníze, ale také značné množství energie, času a vlastních myšlenek a nápadů. Jde o vaše bydlení, o místo, kde strávíte nejdůležitější chvíle se svou rodinou. Proto by právě váš dům měl být takový, jaký jej chcete vy."

gotop