Tisk
EASY HOMES: <small>Konečně kvalita za dostupnou cenu</small>

EASY HOMES: Konečně kvalita za dostupnou cenu

Komerční sdělení | Čtvrtek, 21. červenec 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Pohráváte si s myšlenkou na pořízení dřevostavby, ale nenašli jste nikoho, kdo by vám dal opravdu atraktivní nabídku? Česká firma Easy Homes nabízí velmi levné bydlení v podobě modulárních dřevostaveb na bázi rodinných domů. Levné dřevostavby nachází uplatnění jako trvalé i rekreační bydlení, provozovny, zahradní domky a chaty. Firma realizuje menší i větší stavby se zastavěnou plochou nad 100 m2. Aktuálně staví cca 15 dřevostaveb ročně a počet zakázek průběžně stoupá.

Firma Easy Homes vyrábí dřevostavby v hale v Třemošné u Plzně a poté je převáží na pozemek zákazníka. Díky tomu může zachovat velmi nízké ceny i navzdory vysoké kvalitě. K velkým výhodám patří rychlost dodání – nové bydlení můžete mít již za 30 – 60 dní od objednání. Nové technologie zemních vrutů umožňují velkou úsporu za základovou desku, a to ve výši až 50 %.

lok-590x394Dřevostavby na klíč od Easy Homes splňují veškeré technické normy a mají velmi dobré izolační vlastnosti, s čímž souvisí nízké provozní náklady. Vypadají moderně a nabízí možnost propojení několika modulů. Budoucí uspořádání a vybavení si určíte sami. Nebude-li vám vyhovovat nabídka typizovaných domů, můžete si nechat postavit dřevostavbu na míru. Samozřejmostí je kompletní projektová dokumentace ke každé dřevostavbě. V budoucnu můžete dům rozšířit o další moduly.

Odborníci z Easy Homes vychází zájemcům o nové bydlení vstříc a zajišťují množství souvisejících služeb. V rámci kompletního servisu vám zprostředkují vyřízení hypotéčního úvěru, přidělení čísla popisného, nahlášení trvalého bydliště a další záležitosti, které vám usnadní život. Pokud neradi jednáte s institucemi a úřady, určitě vám přijde asistence vhod.

Proč jsou dřevostavby od Easy Homes zajímavé pro podnikatele?

1413453519 0-590x394Šanci mají i podnikatelé, kteří potřebují nové kancelářské prostory nebo provozovnu za výhodnou cenu. To samé platí pro provozovatele penzionů, hotelů a kempů. Ti mohou díky levným dřevostavbám od Easy Homes zvětšit ubytovací kapacitu. Firma v minulosti realizovala např. kadeřnictví, provozovnu autobazaru, nehtové studio, vzorkovnu e-shopu a množství dalších projektů komerčního charakteru.

Z podnikatelského hlediska je atraktivní nejen nízká pořizovací cena, ale také možnost odpočtu DPH. Dále pak rychlost výstavby a vlastní uspořádání stavby podle specifických potřeb konkrétního podnikání. U staveb, které neslouží k trvalému bydlení, je uplatněna základní sazba DPH 21 %. Při výstavbě trvalého bydlení se uplatňuje snížená sazba DPH ve výši 15 %.

Nemáte vlastní finanční prostředky?

Ceny dřevostaveb od Easy Homes jsou velmi příjemné, ale přesto můžete využít výhodné financování formou klasické hypotéky nebo programu na zlepšení bydlení od ESSOXu.

Najít nejvýhodnější hypoteční úvěr není snadné, ale díky spolupráci s nezávislou společností chytryhonza.cz najdete nabídku, která vám bude vyhovovat.

Další možnost financování představuje neúčelová hypotéka, kterou lze využít v případě, že stavbu z nějakého důvodu není možné zapsat do katastru nemovitostí. Podmínkou tohoto úvěru je ručení jinou nemovitostí. Úrokové sazby jsou oproti běžným hypotékám vyšší.

Pokud nemůžete ručit jinou nemovitostí, vsaďte na úvěr od ESSOXu. Program na zlepšení bydlení je poskytován na základě výše příjmů nebo daňového přiznání, a to až do výše 1 mil. Kč. Úroková sazba začíná na 10,5 % a maximální doba splácení je 7 let.

Chcete-li se o levných dřevostavbách na klíč dozvědět více, zamiřte na easyhomes.cz, kde najdete další informace, jednotlivé typy domů a fotogalerie realizovaných projektů. Easy Homes je ideální volbou pro každého, kdo si potrpí na kvalitně odvedenou práci a nízké ceny!

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop