Tisk
Elektrické high-tech radiátory Zehnder Fare Tech pro obytné prostory

Elektrické high-tech radiátory Zehnder Fare Tech pro obytné prostory

Redakce | Čtvrtek, 11. únor 2016 |

Přidat na Seznam.cz

Výrobce Zehnder představuje svůj první elektrický radiátor Zehnder Fare Tech, určený pro obytné místnosti. Přesvědčuje svým nadčasově moderním designem, který harmonicky najde své místo v téměř každém obytném prostředí.

 

Díky své elegantně prohnuté přední části vyřazuje radiátor Zehnder Fare Tech příjemné sálavé teplo optimálně do prostoru. Jeho čelní plocha z obzvláště vodivého a antikorozního hliníku navíc zajišťuje reakčně rychlý a flexibilní tepelný komfort.

Radiátor Zehnder Fare Tech se ve spojení s komfortním systémem větrání Zehnder ideálně hodí například do nízkoenergetických novostaveb s tepelnou ztrátou do cca. 10 W/m², neboť se zde již sotva vyplatí investice do tradičního teplovodního topného systému.

Inteligentní regulace

Nový elektrický radiátor Zehnder nalezne uplatnění rovněž všude tam, kde je potřeba vytápění pouze s časovým omezením. Jistě přijde vhod obzvláště v chladných přechodných obdobích, protože tak není nutné najíždět na plný výkon kompletní topný systém. Dále se Zehnder Fare Tech hodí rovněž jako doplňkový zdroj tepla v kombinaci s teplovzdušným vytápěním, jak se používá u mnohých výrobců prefabrikovaných domů.

Elektrický radiátor Zehnder 1

Jeho inteligentní regulace poskytuje prostřednictvím integrovaného LCD ovladače komfortní, přesné nastavení teploty stejně jako využití předem nastavených programů vytápění. Navíc s externím teplotním senzorem a ukazatelem spotřeby energie neustále zaručuje ekonomický provoz. Integrovaná regulace pozná každou změnu teploty – například, pokud je delší dobu otevřené okno – radiátor se ihned automaticky vypne. Jakmile je okno opět zavřené, vrátí se Zehnder Fare Tech do nastaveného provozního režimu.

Montážní přednosti

Kromě obvyklých předností elektrického radiátoru boduje Zehnder Fare Tech u instalatérů navíc výhodami v oblasti montáže: Radiátor tak může díky své nízké hmotnosti ve všech velikostních variantách odnesen a nainstalován jednou jedinou osobou. Navíc je montáž usnadněna vodováhou integrovanou do konzoly H.

Nový elegantní elektrický radiátor Zehnder Fare Tech je k dodání o výšce 575 mm v sedmi délkách od 407 mm do 1280 mm s příslušným tepelným výkonem od 300 do 2000 W ve všech více než 51 barevných odstínech.

Více na www.zehnder.cz.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop