Novinky v oblasti elektrických topných systémů

Novinky v oblasti elektrických topných systémů

Komerční sdělení | Pondělí, 16. prosinec 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Na veletrhu FOR ARCH představila společnost Fenix Trading několik zajímavých novinek v oblasti elektrických topných systémů. Sortiment rozšíří nové sálavé panely, nový termostat i modulové prvky stropního vytápění.

Novinkou v nabídce sálavých topných panelů jsou od letošního roku sálavé keramické panely ECOSUN CeRamic (CR), které bude firma Fenix Trading nově nabízet ve čtyřech různých rozměrech a čtyřech barevných provedeních. Na těchto panelech se poprvé představí i zcela nový systém, dovolující flexibilní upevnění více nerezových madel.

Dalším novým výrobkem bude termostat TFT Wifi, což je Wifi verze velmi oblíbeného TFT termostatu s celoplošným skleněným plně dotykovým displejem. Zájemce o tento nový termostat si bude moci vybrat ze dvou barevných provedení (bílá a černá), zdarma bude součástí termostatu i aplikace pro operační systémy iOS a Android.

termostat-tft-wifi-black-duo-fenix

Poslední novinkou jsou modulové topné prvky stropního vytápění ECOFILM MH (Module Heating). U tohoto nového stavebnicového systému sálavého vytápění se moduly jednoduše vkládají na CD profily SDK/SDV podhledu a zapojují flexo šňůrou do páteřního napájecího vodiče. K vyplnění nevytápěných částí slouží netopné moduly MB, které lze na rozdíl od topných modulů libovolně zkracovat a ořezávat.

fenix-stropni-vytapeni-blok-modulu-tepelne-izolace-s-folii-ecofilm

Topné i netopné moduly jsou tvořeny 5 cm silnou izolací z minerální vlny, u topného modulu doplněného o folii ECOFILMs přívodním vodičem zakončeném vidlicí (délka 1 m).

Více info na: www.fenixgroup.cz

DaS 6-2019

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop