Efektivní vytápění pomocí uhlíkových fólií

Efektivní vytápění pomocí uhlíkových fólií

Komerční sdělení | Středa, 28. duben 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Uhlíkové topné fólie jsou jednoduchým, efektivním a bezúdržbovým způsobem vytápění. Samotná instalace topných fólií je velmi snadná a rychlá a lze ji při dodržení instalačních pokynů realizovat i svépomocí.


Jednoduché řešení pro efektivní vytápění

Elektrické podlahové vytápění s využitím topných fólií skýtá spoustu výhod. Mezi ty největší patří nízké náklady na pořízení a provoz, bezúdržbovost a celoplošnost. Systém vytápění LARX UHLIKOVEFOLIE.CZ se díky jeho malé tloušťce hodí do všech typů staveb a rekonstrukcí.

Elektřina je nejdostupnějším a nejrozšířenějším zdrojem energie, v dnešní době je připojena v každé domácnosti. Topit elektřinou je tedy z pohledu logistiky nejjednodušším a nejefektivnějším způsobem vytápění nejen rodinného domu.

Topné fólie jsou celoplošný nízkoteplotní systém vytápění s účinností 99 %, tzn. že ze 100 W elektrické energie vyrobí téměř 100 W tepla. Teplo je vyráběno přímo ve vytápěné místnosti, nevznikají tedy žádné tepelné ztráty rozvodem tepla z technické místnosti od kotle trubkami přes celý dům.

Topné fólie nezpůsobují víření prachu ani vysychání vzduchu a jsou tedy ideálním druhem vytápění pro alergiky, astmatiky a další osoby s dýchacími problémy.

uhlikove-topne-folie-LARX-instalace

Foto: LARX UHLIKOVEFOLIE.CZ


Výhody vytápění uhlíkovými fóliemi

Systém vytápění LARX má řadu nesporných kladů. Bezúdržbový a nízkonákladový provoz, nízké nároky na prostor v podlaze, přesná regulace a také výběr podlahových krytin, pod které se tento způsob vytápění dá instalovat. Hodí se tak pro podlahy v celém objektu, ať už se jedná o obývací pokoj, koupelnu nebo garáž.

V moderních nízkoenergetických domech s malou potřebou tepla je z pohledu nákladů na celý systém vytápění neekonomické vytápět složitými teplovodními systémy. Počáteční investice do elektrického vytápění je nižší, instalace je jednodušší a časově méně náročná a elektrické podlahové topení nikde nezabírá místo jako např. kotel nebo tepelné čerpadlo. Je také třeba vzít v úvahu údržbu a životnost systému vytápění.

Autor a zdroj videa: Petr Dvořák, oficiální kanál YouTube

Více informací o uhlíkových topných fóliích pro podlahové a stropní vytápění→

 

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop