Archiv aktualit

Tisk

Nové izolační materiály pro dřevostavby

Ondřej Zaorálek | Pondělí, 30. květen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

EPS-GreyWall-fasdaPři výběru izolace do dřevostavby je třeba postupovat uváženě a s rozvahou. Nejprve si musíme ujasnit, k jakému účelu budeme chtít izolaci použít, zda bude sloužit čistě jako ochrana před unikajícím teplem, nebo bude jejím úkolem zlepšení akustických vlastností dřevostavby, případně jeho požární bezpečnosti.

Důležité jsou také podmínky, kterým bude izolace vystavena – může sloužit čistě jako výplňová hmota, ale také nést tíhu podlahy.

Bohatý výběr izolace do dřevostavby!

Na českém trhu poskytuje nejširší nabídku tepelných, zvukových a protipožárních izolací (nejen pro dřevostavby samozřejmě) společnost Isover. Portfolio zahrnuje stávající produkty ze skelné a čedičové vlny, XPS a EPS. Zákazníkům tak poskytuje možnost vhodného řešení pro výběr a aplikace jednotlivých typů izolací pro dosažení optimálního řešení, a to jak po stránce technologické, tak také po stránce ekonomické.

Isover MULTIMAX 30

Isover-MULTIMAX30Skelná vata Isover MULTIMAX 30 vyniká nejlepším součinitelem tepelné vodivosti na českém trhu λD=0,030 W/mK. Tento materiál přináší MULTI-komfort, maximální výkon s minimální tloušťkou izolace.

Isover MK-KF

Isover_MK-KFSkelná vata Isover MK-KFD=0,034 W/mK) je zase unikátní maximální tloušťkou až 280 mm. Je vhodná především jako tepelná a akustická izolace mezi spodní pásy dřevěných příhradových vazníků u vícepodlažních i jednopodlažních staveb (bungalovů) či jejich zavěšených pohledů.

EPS GreyWall

Isover-EPS-GreWall_newŠedý polystyren Isover EPS GreyWall je určen pro profesionální zateplení stěnových konstrukcí a pro podobné aplikace s nejvyššími nároky na izolační účinnost. I při minimální tloušťce izolační vrstvy totiž poskytuje vyšší tepelně izolační účinky, díky tomu se lépe a levněji kotví a menší ostění zajistí lepší oslunění interiéru.

(Komerční prezentace)


Líbil se Vám článek?

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop