Archiv oborových článků

Tisk

Centrální vysavač Husky usnadní úklid i v dřevostavbě

Helena Petáková | Čtvrtek, 12. duben 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Hadice ve zdi IIMyšlenka instalace centrálních vysavačů do dřevostaveb vznikla v Kanadě a USA, kde se tyto domy těší velké oblibě. Odtud také pochází vysavače Husky. Výhodou je, že do domů s dřevěnou konstrukcí se vysavače velmi snadno montují.

Pevně umístěná sací jednotka je s místnostmi propojena trubním rozvodem, při úklidu uživatel manipuluje jen s lehkými hadicemi. Vysátý vzduch je vyfukován mimo objekt, takže v obytných místnostech nedochází k víření nevysátého prachu.

Chytré příslušenství

CyklonhadiceUživatelům při úklidu pomáhají chytré doplňky: Například hadice skryté ve zdi v trubním rozvodu, které se vytahují na úklid v potřebné délce (až 15 metrů). Jejich montáž je v lehkých konstrukcích dřevostaveb doslova hračkou.
Rychlý úklid suchých nečistot zvládne VROOM – 7,3 metrů dlouhá hadice, nyní k jednotce centrálního vysavače Husky za akční cenu 2990 Kč bez DPH. S drobky v kuchyni si bleskově poradí lopatka Drawer Vac umístěná pod pracovní deskou, s nepořádkem na zemi zase rychle skoncuje štěrbinová zásuvka Vac Pan.

Skvělá cena, doživotní záruka

Příjemně překvapí cena centrálního vysavače – jednotku Husky Flex a Duovac air 10 pořídíte za 14 995 Kč bez DPH, záruka činí skvělých pět let.
Pokud ovšem zvolíte centrální vysavač s BYPASS technologií nezávislého chlazení, získáváte unikátní doživotní záruku. Na chytré doplňky se vztahuje záruka 5 let, na veškerý materiál je pak poskytována fantastická záruka 20 let. Celý systém, vč. rozvodů pro běžný rodinný dům vyjde asi na 30 000 Kč a to je ve světle poskytnutých záruk opravdu skvělá nabídka. Zákazníci se navíc mohou spolehnout na 19letou zkušenost výhradního dovozce, společnosti Newag s.r.o.

Centrální vysavač za cenu příručního

Centralek v kuchyniNovinkou v nabídce jsou úsporné centrální vysavače za fantastické ceny, například model Centrálek pořídíte od 4995 Kč bez DPH! Přitom si zachovává výhody centrálního vysávání – pevně umístěnou jednotku, která nevíří prach po místnosti a uživateli usnadňuje úklid. Při vysávání manipulujeme jen s lehkou elastickou hadicí dlouhou až 12 metrů. Příbuzný model GarageVac přidává chytré doplňky – štěrbinovou hubici, podlahovou hubici šíře 24 cm, teleskopickou tyč, kartáče a další. GarageVac je nyní v akci dodáván za skvělou cenu 5999 Kč s DPH. Standardní záruku tři roky lze u obou modelů prodloužit na šest let.

Centrální vysavače Husky, Duovac, Centrálek a GarageVac dodává společnost Newag s. r. o., působící na trhu již 19 let prostřednictvím poboček v regionech Praha a střední Čechy, Východočeský a Jihomoravský kraj.

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop