Výhry pro hlasující

Tisk

Studie rodinného domu od společnosti TFH dřevěné skeletové domy v hodnotě 40 000 Kč

Přidat na Seznam.cz
TFH-poukaz-studie Tato studie je prvním krokem na cestě k realizaci vašeho domu. Je to jednoduchý projekt rodinného domu, který obsahuje dispoziční uspořádání, exteriérový design a osazení objektu na pozemku. Z této architektonické studie se stanovuje orientační cena, která je podkladem pro další rozhodování a projektování.
Společnost TFH dřevěné skeletové domy s.r.o. se zabývá projekcí a realizací dřevěných budov pro bydlení již od roku 1991. Filozofie této rodinné firmy je založena na použití základní stavební suroviny – dřeva, které vytváří neopakovatelnou atmosféru pro život.
O společnosti TFH dřevěné skeletové domy s.r.o. se dozvíte více na webu www.tfh.cz

 


 

Prémiové výhry:


Líbil se Vám článek?

 

Organizátor soutěže Dřevostavba roku si vyhrazuje právo pravidla soutěže jednostranně měnit, a to i bez předchozího upozornění. Organizátor si vyhrazuje právo soutěž kdykoli ukončit z technických, obchodních nebo jiných důvodů. Účastí v soutěži Dřevostavba roku nevzniká právní nárok na výhru a výhry není možné právně vymáhat. Výhry v této soutěži nelze směnit za hotovost, ani není možné požadovat vydání jiné ceny, než která je organizátorem stanovena.

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop