Tisk
Do dřevostavby patří nábytek z masivu!

Do dřevostavby patří nábytek z masivu!

Dagmar Šimonová | Úterý, 04. únor 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Pustili jste se nebo se pouštíte do stavby dřevostavby? Anebo už Vás čekají pouze samé příjemné starosti spojené s jejím zařizováním? Ve všech případech se Vám budou hodit naše tipy, čím vybavit její interiér.

Nábytek z přírodních materiálů

Dřevostavbám nejvíce sluší nábytek vyrobený z přírodních materiálů. Nejlépe tedy z dřevěného masivu, ale i z ratanu či bambusu. Zařizovací styl záleží na vkusu majitele.

Inspirace z Jižní Ameriky

bogota selsky nabytekPokud je Vám blízký rustikální styl bydlení, můžete svůj domov vybavit světlým nábytkem z masivní borovice v jihoamerickém stylu.

 

mexico haciendaV kategorii selského nábytku se v poslední době těší největší oblibě nábytek inspirovaný exotickým Mexikem. Vedle skříní, vitrín, stolů, židlí a postelí si můžete domů pořídit také krásné doplňky, jako jsou truhly s ozdobným kováním.

 

Nábytek s patinou

patinaMilujete předměty, které umí stárnout? Pořiďte si nábytek s patinou, který bude každým rokem krásnější a krásnější. Můžete se rozhodnout buď pro čistý jednoduchý design, anebo svůj interiér zvelebit malovaným nábytkem. Malovanou skříň si můžete postavit do kuchyně či jídelny také jako solitér.

 

Domov provoněný exotikou

postel bananove listiPřejete si provonět svou dřevostavbu exotikou? Vedle klasického masivního nábytku si do ní můžete nastěhovat vybavení z banánového listu nebo ratanu. Tyto přírodní materiály mají tu výhodu, že je lze zkombinovat s každou barvou dřeva i stylem bydlení.

 

Lesklý moderní design

palisandr nabytekKdo sází spíše na moderní design, toho zaujme svou jednoduchostí nábytková řada New York z akátového dřeva. Anebo je libo lakovaný nábytek? Zkuste palisandr neboli Sheeshama nebudete litovat. Toto tvrdé a těžké dřevo je známé nejen svou krásou, ale také mimořádnou odolností.

Více inspirace pro Vaše bydlení načerpáte na stránkách www.sobnabytek.cz.

Vaše komentáře (4)

Nejnovější články v kategorii “Nábytek a doplňky”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop