Tisk
Pohodovou atmosféru bydlení ve srubu či roubence dokonale doplní domácí infrasauna

Pohodovou atmosféru bydlení ve srubu či roubence dokonale doplní domácí infrasauna

Komerční sdělení | Čtvrtek, 14. prosinec 2017 |

Přidat na Seznam.cz

Pokud jste objevili kouzlo bydlení v roubence nebo ve srubu, zajisté oceníte i „osobní wellness" v podobě domácí infrasauny, která do koloritu bydlení v království dřeva dokonale zapadne. Vůbec nevadí, pokud jste s provozem sauny nepočítali už při stavbě domu či chalupy. Infrasauny jsou konstruované tak, aby bylo možné umístit je prakticky kamkoliv.

Jsou prostorově úsporné, nenáročné na montáž a jejich provoz je také bezpečný z hlediska protipožární ochrany. Většina dostupných infrasaun umožňuje jednoduchou montáž. Pokud na to budete dva, infrasaunu složíte a uvedete do provozu během jedné až dvou hodin.

Infrasauny – od přenosných modelů až po luxus pro více osob

Většina infrasaun poskytuje dostatečný vnitřní prostor pro pohodlné saunování a současně má tak kompaktní rozměry, že se vejde i do malého prostoru. Na českém trhu můžete vybírat z široké nabídky infrasaun, od mini-modelů pro jednoho, až k větším luxusním zařízením pro více osob. V nabídce najdete také přenosné infrasauny. Interiér i exteriér infrasaun je dřevěný, takže ve srubu i v roubence bude infrasauna jako doma.

Energetická náročnost infrasauny je srovnatelná s žehličkou

Zajímavou výhodou infrasauny je nízká energetická náročnost. Náklady na energii, potřebnou na saunovací cyklus v infrasauně, jsou srovnatelné s použitím napařovací žehličky. A to je příjemný bonus k možnosti relaxace celé rodiny v pohodlí vlastního domova.

infrasauny 800px sirka

Pokud ve vaší dřevostavbě najdete kousek prostoru pro umístění infrasauny, pravděpodobně se brzy stane srdcem domova, kde si budou členové vaší rodiny pravidelně užívat uvolňující teploučko. Relaxace v infrasauně je oblíbená především pro svoji komplexnost. V průběhu saunování dochází k hloubkové očistě těla. Uvolní se ztuhlé svalstvo, rozproudí se krevní oběh i lymfatický systém. V průběhu saunování se přirozenou cestou vyplavuje metabolický odpad, nahromaděné toxiny a těžké kovy. Saunování je navíc silně relaxační a přispívá i k zlepšení psychické kondice.

Pokud se rozhodnete pro koupi infrasauny, doporučujeme návštěvu některého ze sauna center, kde můžete vybírat z mnoha modelů. Například v Sauna Centru MARIMEX je nejen široký výběr zařízení, ale infrasauny si zde můžete i vyzkoušet. Díky možnosti vyzkoušení si tam jistě vyberete takovou, která nejlépe naplní vaše potřeby a představy o relaxaci.

Text: Mgr. Milena Hurajová

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Ostatní”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop