Vsaďte letos na červenou a nadělte své dřevostavbě šikovné pomocníky do domácnosti

Vsaďte letos na červenou a nadělte své dřevostavbě šikovné pomocníky do domácnosti

Komerční sdělení | Čtvrtek, 12. listopad 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Marně si lámete hlavu, co si přát nebo naopak co nadělit pod stromeček? Určitě se nespletete, když sáhnete letos po červené. Ta totiž Vánocům moc sluší. Zvlášť, když spojíte příjemné s užitečným. Pardon, designově vydařené s výkonným.


Nový retro robot bude vaší kuchyni opravdu slušet

Právě přichází nový retro robot Gorenje MMC1000RLR v atraktivní červené barvě, aby pod stromečkem potěšil nejedno srdce tlukoucí pro vintage styl. Odteď už přenechejte šlehání, míchání a hnětení výkonnému a všestrannému asistentovi! Robot s výkonem motoru 1000 W a sedmi rychlostmi má planetární systém míchání.

Tento skvělý vynález zajistí, že se všechny složky dokonale a rovnoměrně propojí a provzdušní, a těsto nebo směs tak budou pružné a nadýchané. Mixovací nádoba z nerezové oceli o objemu 4,5 l dodává zařízení moderní a elegantní vzhled a prodlužuje jeho životnost. Průhledné víko usnadňuje kontrolu nad celým procesem, zabraňuje rozstříkávání obsahu a umožňuje plynule přidávat přísady. Nádobu jde mýt v myčce nádobí.

Robot je dodáván se šlehací metlou, hákem na těsto, plochou a flexi metlou. Šlehací metla provzdušňuje a mísí složky pro měkkou a nadýchanou konzistenci. Hák na těsto účinně zvládne i ta nejtužší těsta, plochá metla připraví vynikající krém nebo jemnou bílkovou pěnu, zatímco flexi metla poslouží jako vynikající nástroj pro nejjemnější krémové směsi a toppingy.

gorenje-kuchynsky-robot-cely-robot

obr..: Červená barva kuchyňskému robotu Gorenje opravdu sluší.


K retro robotu můžete zakoupit i potřebné příslušenství

  • nástavec na čtyři druhy cukroví,
  • nástavce na těstoviny,
  • lisování šťáv, mletí masa,
  • výrobu domácích klobásek,
  • disky pro krájení a strouhání a další.

gorenjde-kuchynsky-robot-prislusenstvi

Doporučená cena robotu v červené barvě je 6 990 Kč.

Více informací o kuchyňském robotovi Gorenje →


Skladný bezdrátový vysavač bude vaší dřevostavbě dlouho sloužit

Nový tyčový podlahový vysavač Gorenje SVC252GFA G FORCE FREE s bezdrátovým provozem je určen pro pohodlné suché vysávání v domácnosti. Jde použít jako tyčový vysavač, nebo po vyjmutí hlavní jednotky i jako příruční vysavač vhodný například pro odstranění chlupů od vašeho mazlíčka na pohovce. Má sklopnou rukojeť, a tak jde uložit třeba do skříně, aby šetřil cenné místo.

gorenje-vysavac-skladny


Praktický a výkonný vysavač

Doba provozu bez nabíjení je díky sedmi Li-lon bateriím 70 minut, doba nabíjení 6 hodin. Je dodáván s praktickým turbo kartáčem s vlastním elektromotorem a se dvěma nástavci. Objem nádoby na prach je 0,5 l. Jakmile uklidíte, stačí ji jen otevřít, veškeré nečistoty a prach vysypat, a vysavač je připraven na svou další misi.

Součástí je dobíjecí základna, která výtečně poslouží i jako stojan pro vysavač. Vysavač má HEPA filtr. Váží jen 2,5 kg, takže nic nebrání, abyste do úklidu zapojili i děti.

gorenje-vysavac

Doporučená cena je 4 699 Kč. Vysavač se stal vítězem Red Dot Design Award.

Více informací o bezdrátovém vysavači Gorenje →

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Ostatní”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop