Dřevěná podlaha vydrží krásná i pro vnoučata

Dřevěná podlaha vydrží krásná i pro vnoučata

Komerční sdělení | Středa, 06. květen 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Říká se pěkně od podlahy. A je to jasné. Podlaha je jednou z prvních věcí, které si do nového interiéru pořídíte, a proto ji musíte vybírat už s myšlenkou na celkový vzhled místností. Navíc s ní budete v kontaktu doslova na každém kroku.

Proč volit právě dřevo? Je to přírodní materiál, který vydrží po desítky let. Ušetříte proto svou peněženku i přírodu. Počáteční investice se s přibývajícími léty hravě vrátí. Vzpomeňte si například na nedávnou módu plovoucích podlah. Už v počátku dřevo pouze neuměle imitovaly a každý další škrábanec imitaci notně potvrzoval. O klížení a vlnění ani nemluvě...

Proč se tedy pokoušet napodobit něco, co sama příroda vytvořila dokonalé? Dřevo je zkrátka staletími ověřený materiál, který nezradí. V případě masivní podlahy si navíc zachovává své nejlepší vlastnosti. Jelikož se pro realizaci masivních podlah FeelWood využívají velké kusy dřeva, musíme vždy vybrat nejkvalitnější materiál.

masivni-drevena-podlaha-feelwood-jasan-21mm

Obr.: Dřevěná podlaha FeelWood, jasan, 21 mm

Až na specifické místnosti v domě, jako je například koupelna, se dřevěná podlaha hodí do všech interiérů. Vybrat si můžete ze široké škály druhů i úprav. Vzhled můžete navíc korigovat i barvou laku, kterou lze po letech snadno změnit po přebroušení. Volba konkrétního dřeva je ovlivněna účelem. Pokud mezi hlavní kritéria volby patří životnost, doporučujeme volit tvrdší dřeva. V tomto ohledu se nejlépe osvědčil dub a jasan. Tyto solidní dřeviny skvěle fungují i v extrémně namáhaných místnostech, jako jsou kuchyně či rušné obývací pokoje.

masivni-drevena-podlaha-feelwood-dub-21mm

Obr.: Dřevěná podlaha FeelWood, dub, 21 mm

Kvalitní masivní dřevěná podlaha FeelWood se skvěle hodí pro vícegenerační bydlení. Je investicí, která člověka následuje celý život. Vydrží dětské malůvky mimo papír, toleruje demonstrativní házení věcmi při nástupu puberty, zvládne škatulata hejbejte se s nábytkem při krizi středního věku, promíjí horší motoriku ve stáří, kdy věci častěji padají na zem.

masivni-drevena-podlaha-feelwood-dub-15mm

Obr.: Dřevěná podlaha FeelWood, dub, 15 mm

A skvěle se hodí především na to hlavní – na příchod miminka, který spouští koloběh neřízených událostí. Vše se začíná točit kolem něj a starosti o bezchybnost interiéru jdou stranou. Masivní dřevěné podlahy jsou pro tuto situaci ideální, neboť vyžadují minimální údržbu a shovívavě snáší na sobě páchané křivdy.

Podlahy FeelWood mohou být povrchově upraveny buď napuštěním dvou vrstev přírodního oleje nebo mohou být nalakovány.

Více info na: www.secacz.cz

feelwood-logo

SaR 1-2020
Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Podlahy a povrchy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop