Hlasujte o nejlepší zelenou novostavbu a rekonstrukci v soutěži PASIVNÍ DŮM 2018!

Hlasujte o nejlepší zelenou novostavbu a rekonstrukci v soutěži PASIVNÍ DŮM 2018!

Redakce | Středa, 19. prosinec 2018 |

Přidat na Seznam.cz

17.12.2018 bylo zahájeno hlasování v soutěži PASIVNÍ DŮM 2018, kde můžete dát svůj hlas nejzajímavějšímu domu v pasivním standardu nebo ostatním úsporným stavbám, včetně dřevostaveb. Naše vydavatelství patří mezi hrdé hlavní mediální partnery této akce.

Do soutěžní přehlídky se přihlásilo 67 úsporných novostaveb a rekonstrukcí: 32 novostaveb (z toho 17 rodinných domů), a 35 rekonstrukcí (z toho 5 rodinných domů), zbylé jsou jiné druhy úsporných staveb.

Každý dům splňuje podmínku kolaudace a požadavky na energetickou náročnost, rekonstrukce rodinných domů odpovídají podmínkám programu Nová zelená úsporám, rekonstrukce veřejných budov pak podmínkám Operačního programu Životní prostředí.

Odborná porota hodnotí architekturu, konstrukční, technické, technologické řešení budovy a další parametry. Vítězné domy budou vyhlášeny počátkem února na veletrhu FOR PASIV 2019 v Praze.

Hlasování a odměny

Hlasování a představení soutežících domů probíhá prostřednictvím webových stránek www.pasivni-dum.cz a bude ukončeno 29. 1. 2019 ve 12 hodin.

Každý hlasující má k dispozici tři hlasy, které může libovolně rozdělit mezi kategorie ZELENÁ NOVOSTAVBA a ZELENÁ REKONSTRUKCE. Pokud se hlasující bude chtít zapojit do soutěže o výhry, musí zároveň odpovědět i na dvě soutěžní otázky.

Ocenění a odměny

V kategorii novostaveb i v kategorii rekonstrukcí budou uděleny dvě ceny odborné poroty, dále bude udělena jedna Cena hlavního mediálního partnera, jedna Cena generálního partnera a Ceny veřejnosti v obou kategoriích.

Mezi odměnami jsou zajímavá finanční ocenění, hodnotné věcné ceny do domu (řídící systém Haidy, chytré osvětlení), víkendové pobyty v pasivním domě v Českém ráji, půjčení elektromobilu na víkend nebo mobil, a také VIP karty na celoroční vstup do areálu PVA.

Všichni soutěžící i hlasující získají čestné vstupenky na veletrh FOR PASIV.

Jakým domům můžete dát svůj hlas?

RD-Odolena-VodaBD-Vila-Na-VysluniRD-CholupiceRD-Pro-babickuRD-Pod-OresnikemRD-DobrisRD-VeroviceZS-Maly-UjezdRekonstrukce-chlevu-na-RDRekonstrukce-dvojdomku-PodebradyRekonstrukce-RD-z-50letRekonstrukce-RD-u-kostela

Další soutěžní domy a informace na www.pasivni-dum.cz. Hlasujte i vy do 29. 1. 2019.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop