O nejlepších dřevostavbách za rok 2018 se rozhodne na Apolenu

O nejlepších dřevostavbách za rok 2018 se rozhodne na Apolenu

Redakce | Pátek, 18. leden 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Podle pranostiky prý "svatá Apolena čítá dřevo na polena". Necháme se překvapit, zda bude v sobotu 9. února, na kdy připadá její svátek, opravdová zima. Snad ale nezabrání účastníkům ankety Dřevostavba roku, kterou od roku 2013 pořádáme jako součást časopisů DŘEVO&stavby a sruby&roubenky, zastavit se na veletrhu FOR WOOD 2019 v Praze-Letňanech a převzít si ceny.

Moderátor Aleš Cibulka jako tradičně představí kromě všech dřevostaveb nominovaných do soutěže také ceny, které si odnesou jak soutěžící, tedy autoři oceněných dřevostaveb, tak účastníci ankety, kteří o ocenění rozhodovali.

Hlavní výhrou je set vestavných spotřebičů MORA, hraje se však například i o keramické obklady RAKO, podlahovou myčku Kärcher nebo zahraniční pobyt od firmy Admonter.

anketa-drevostavba-roku-vyhlaseni-vitezu-soutezicianketa-drevostavba-roku-vyhlaseni-vitezu-hlasujici

Na co se můžete těšit při slavnostním vyhlášení?

Přijďte se osobně podívat, jestli se povede moderátorovi rozproudit zábavu podobně tak, jako v loňském roce. Jakou originální báseň si pro letošní rok připravil výtvarník Martin Patřičný? A čí firma se letos objeví na jeho putovní dřevěné knihovně?

Máte již svou vstupenku zdarma na veletrh FOR WOOD 2019?

Nejlepší montovaná dřevostavba a nejlepší masivní dřevostavba roku

Nelpeší dřevostavby se budou vyhlašovat ve dvou kategoriích – moderní dřevostavby a dřevostavby z masivního dřeva. Toto jsou všichni finalisté za rok 2018 v obou kategoriích:

drevostavba-roku-2018-finale-montovane-drevostavbydrevostavba-roku-2018-finale-masivni-drevostavby

 
 

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety Dřevostavba roku 2018 proběhne v sobotu 9. února od 14 hodin v přednáškovém prostoru stánku 2D04 (v hale číslo 2).


Partnerem ankety Dřevostavba roku je společnost ABF, a.s., veletrh FOR WOOD.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop