FOR INTERIOR 2019 - Zařiďte svůj domov od sklepa až po půdu + vstupenka ZDARMA

FOR INTERIOR 2019 - Zařiďte svůj domov od sklepa až po půdu + vstupenka ZDARMA

Jiří Kuthan | Pondělí, 07. říjen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Tradiční podzimní veletrh FOR INTERIOR se koná ve dnech 10. až 13. října 2019 v letňanském výstavišti PVA EXPO PRAHA a již podvanácté představí novinky a trendy ze světa nábytku, interiérů a bytových doplňků. Máme pro Vás pár tipů, za čím se na veletrh vypravit a k tomu VSTUPENKU na veletrh FOR INTERIOR 2019 ZDARMA!

Návštěvníkům nabídne přehledný průřez oborem. Premiérově budou mít možnost seznámit se s pracemi čínských designérů a japonských nábytkářů anebo také s populárním trendem zvaným „Boho styl". I tentokrát se můžou těšit na oblíbený hit z posledních ročníků – ZÓNU SPÁNKU, kde vystavovatelé z tuzemska i zahraničí představí renomované značky postelí, matrací, ale i lůžkovin a dalších souvisejících produktů.

FOR INTERIOR vstupenka ZDARMA

Stáhnout vstupenku ZDARMA

interier-nabytek-shutterstock 692475175

Foto: Shutterstock

Inspirace exotickým designem

Kromě tradičních tuzemských výrobců a oblíbených zahraničních značek v rámci expozic jistě zaujmou i unikátní produkty čínských designérů. Čínský design sklízí v posledních letech pozitivní ohlasy z řad odborníků i zákazníků a jeho dopad na mezinárodní scénu je poslední dobou nepopiratelný a stále roste. K vidění zde budou například mikrokrystalické dlažby s originálními vzory, netradiční koupelnové vybavení nebo ručně vyráběná umyvadla nebo masivní koupelnový nábytek v kombinaci s mramorem.

interier-nabytek-jech-cz-s-r-o

Foto: JECH s.r.o.

Praktické i designové prvky a doplňky v interiéru nesmí chybět

Všechny prvky v interiéru by se měly navzájem doplňovat, aby tvořily harmonický celek. Kromě nábytku a vybavení poskytne veletrh i možnost výběru podlah, klik , radiátorů a dalších nezbytných prvků. Na své si přijdou i zájemci o rozmanité bytové doplňky , které dotvoří styl interiéru do posledního detailu a budou zde zastoupeny v mnoha expozicích.

interier-nabytek-hitra-s-r-o

Foto: HITRA s.r.o.

Boho café

Jednou z novinek podzimního veletrhu FOR INTERIOR bude kavárna pro návštěvníky zařízená rukama týmu časopisu Nové proměny bydlení v Boho stylu. Návštěvníci veletrhu budou mít možnost okusit, jak blahodárně působí na lidskou mysl přítomnost tohoto fenoménu i v interiéru. Boho styl dýchá zemitými barvami, třásněmi, krajkami i divokými vzory. Kavárna bude příjemným místem pro relax i centrem doprovodných programů.

interier-for-interior

Foto: FOR INTERIOR

Z doprovodného programu

V nabídce bude autogramiáda designérky Ivy Bastlové, která představí svou novou knihu, kterou zasvětila barvám v interiérech. Jak zharmonizovat interiér poradí Radka Košíčková z Evropské školy Feng Shui. Dále určitě zaujmou například přednášky Time management aneb jak si zorganizovat práci a udělat čas sám na sebe, Pozitivní změna životního stylu aneb jak se zbavit neřestí nebo přednášky s odborníkem o chytré domácnosti s názornými ukázkami a další. Všem, kteří mají rádi ruční práce doporučujeme zúčastnit se workshopů makramé, kde se naučí drhat a vyrobí si své první makramé. Nebude opět chybět poradenství bytových architektů a designérů a soutěž o atraktivní ceny s Tvbydleni.cz.

Příchozí mohou na letňanském výstavišti navštívit (od druhého dne konání veletrhu) také souběžnou akci, kterou je gastronomický veletrh FOR GASTRO & HOTEL.

Více informací najdete na: www.forinterior.cz.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop