FOR WOOD 2020 vstupenka ZDARMA plus bonus: Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2020

Přidat na Seznam.cz

Vstupenka zdarma na veletrh FOR WOOD 2020, probíhající ve dnech 6. - 8. 2. 2020 v pražských Letňanech, ZDARMA plus bonus: PŘEHLED DODAVATELŮ A PROJEKTŮ DŘEVOSTAVEB pro všechny, kteří chtějí nebo se chystají stavět! Vstupenku na veletrh FOR WOOD si stáhněte tady a teď ZDARMA!

STÁHNOUT VSTUPENKU HNED!

FOR WOOD 2020 je již 13. ročník tohoto oblíbeného veletrhu, který je zaměřen na dřevěné stavby, konstrukce a materiály. Veletrh bude samozřejmě zastoupen i mnoha prestižními firmami z oboru. Jsme hrdým hlavním mediálním partnerem veletrhu FOR WOOD, a proto si Vás dovolujeme na tuto ojedinělou akci pozvat formou vstupenky na FOR WOOD 2020 ZDARMA. Přijďte nás navštívit na stánek DŘEVO&stavby, sruby&roubenky (Hala 2, stánek D05) a využijte speciálních nabídek na naše časopisy a předplatné.

Veletrh FOR WOOD je zaměřený především na využití dřeva ve stavebnictví a reaguje na rostoucí poptávku veřejnosti po stavění ze dřeva. Představí technologické inovace a moderní materiály umožňující navrhovat náročné konstrukce a konstrukční prvky dřevěných staveb. Investorům dává obrovské možnosti osobně se setkat se zastoupením jednotlivých firem a dozvědět se tak obsáhlé a důležité informace o konkrétních produktech a technických novinkách.


Jak správně navrhnout funkční dřevěnou budovu, jak vybrat ten nejlepší materiál z dostupné škály na trhu a jaké technologie lze pro zhotovení dřevostaveb použít?

Jaké jsou výhody či nevýhody dřevostaveb a jakého dodavatele zvolit pro stavbu vysněného domu?

Na tyto a další otázky týkající se stavby dřevěných budov nabízí odpověď veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů FOR WOOD 2020! STÁHNĚTE SI VSTUPENKU NA VELETRH FOR WOOD TEĎ A TADY!

Veletrh FOR WOOD nabídne to nejlepší z trendů dřevěných staveb a proběhne společně s 8. ročníkem veletrhu FOR PASIV, který je zaměřen na nízkoenergetické, pasivní a nulové stavby, s veletrhem FOR THERM, kde najdou uplatnění firmy z oboru vytápění a nízkoenergetického bydlení, a dále s veletrhy pořádanými společností Střechy Praha, s.r.o.

Součástí souběhu veletrhů bude možné se zúčastnit postupového kola velmi oblíbené Soutěžní přehlídky stavebních řemesel SUSO.


NOVINKA! ZDARMA Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb!

Návštěvníci veletrhu FOR WOOD dostanou na výdejních místech a stánku vydavatelství časopisu DŘEVO&stavby a sruby&roubenky (Hala 2, stánek D05) KE VSTUPENCE ZDARMA TAKÉ BONUS: nový PŘEHLED DODAVATELŮ A PROJEKTŮ DŘEVOSTAVEB 2020!

adresar-prehled-dodavatelu (1)

Hledáte dodavatele dřevostavby? Hledáte projekt dřevostavby?

NOVÁ ročenka časopisu DŘEVO&stavby a sruby&roubenky poskytuje konkrétní přehled všech dodavatelů a projektů dřevostaveb na českém trhu.

  • Přehled Vám pomůže vybrat jak projekt, tak dodavatele dřevostavby.
  • Je to pomocník pro všechny, kteří chtějí stavět dřevostavbu a společně s ní se lépe zorientujete ve světě dřevostaveb.
  • Najdete tam spoustu inspirace, typy na konkrétní projekty nového domu, a hlavně kontakty na dodavatele, který vám vybraný projekt postaví!

prehled-dodavatelu-drevostaveb


FOR WOOD 2020 vstupenka zdarma

Pro naše čtenáře a návštěvníky webu máme opět připraveny vstupenky na FOR WOOD 2020 ke stažení zdarma. Vstupenku ZDARMA můžete ihned a bez čekání získat na níže přiloženém odkazu nebo se můžete podívat na náš facebook, kde vám vstupenku včetně dalších informaci o veletrhu rádi zašleme. Připomínáme, že pokud chce návštěvník získat více vstupenek je nutné po rozkliknutí odkazu níže zadat vždy jinou e-mailovou adresu.

STÁHNOUT VSTUPENKU HNED!


Kdy: 6. - 8. 2. 2020

Kde: PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Více informací: www.forwood.cz

for-wood-logo-666x222

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop