Poznejte novinky a trendy ze světa dřevostaveb na veletrhu FOR WOOD 2020 + získejte vstupenku ZDARMA

Poznejte novinky a trendy ze světa dřevostaveb na veletrhu FOR WOOD 2020 + získejte vstupenku ZDARMA

Komerční sdělení | Pondělí, 13. leden 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Stavebnictví v Česku zažívá boom i v oblasti dřevostaveb. Veletrh dřevěných staveb, konstrukcí a materiálů FOR WOOD představí ve dnech 6. až 8. února 2020 aktuální dění v tomto oboru. Přehlídka špičkových firem bude v PVA EXPO PRAHA doplněna i poradenstvím specialistů, architektů či projektantů nebo přednáškovými bloky a doprovodným programem.

Nejmodernější technologie i další systémy a trendy výstavby dřevostaveb představuje FOR WOOD s pomocí výrobních a dodavatelských firem a návštěvníci mohou poznat nabídky renomovaných společností. Zájemci se mohou ZDARMA poradit s odborníky v Poradenském centru, kteří pomohou v jakékoliv fázi přípravy stavby. Anebo si mohou vyslechnout cenné informace na některém z připravovaných přednáškových bloků.

FOR WOOD je jedním ze tří pilířů unikátního souběhu veletrhů, jehož dalšími jednotlivci jsou FOR PASIV a nově i FOR THERM. Jedná se tak o nejkomplexnější akci představující novinky, trendy a unikátní technologie týkající se trendu pasivního bydlení.

Vstupenka ZDARMA teď a tady!

Časopis DŘEVO&stavby, sruby&roubenky má pro vás jako hlavní mediální partner celého veletrhu FOR WOOD 2020 ke stažení vstupenky ZDARMA. Připomínáme, že pokud chce návštěvník získat více vstupenek je nutné po rozkliknutí odkazu níže zadat vždy jinou e-mailovou adresu. A navíc každý účastník veletrhu dostane ještě jako pozornost ZDARMA Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb + Pasivní domy 2020.

STÁHNOUT VSTUPENKU HNED!


Kdy: 6. - 8. 2. 2020

Kde: PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Více informací: www.forwood.cz

for-wood-logo-666x222

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop