Speciální vydání

NOVINKA - Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2020 - projekty a dodavatelé dřevostaveb na klíč přehledně!

Markéta Kristová | Úterý, 26. listopad 2019 |

Přidat na Seznam.cz

titulka-prehled-dodavatelu-a-projektu-drevostavebPŘEHLED DODAVATELŮ A PROJEKTŮ DŘEVOSTAVEB 2020 – užitečná a praktická NOVINKA pro všechny, kteří chtějí stavět nový dům - dřevostavbu a hledají projekty dřevostaveb a dodavatele vybraných projektů dřevostaveb. Vychází jako speciál časopisu DŘEVO&stavby a sruby&roubenky. Najdete v něm dřevostavby na klíč ať už z řad typových dřevostaveb nebo individuálních realizací. Nechybí ani vzorové domy vybraných dodavatelů dřevostaveb a subdodavatelé materiálů a vybavení do dřevostaveb.

V rámci veletrhu FOR WOOD 2020, který se koná v Praze od 6. - 8. 2. 2020 můžete tuto ročenku získat ZDARMA na stánku časopisů DŘEVO&stavby a sruby&roubenky.

koupit v e-shopu

stáhnout online

Ročenka poskytuje konkrétní přehled všech dodavatelů a projektů dřevostaveb na českém trhu včetně jejich stavebních technologií a vzorových domů. Nechybí zde oblast působení dodavatelů dřevostaveb, ceny a půdorysy projektů dřevostaveb a samozřejmě ukázky konkrétních realizací dřevostaveb.

Nevíte si rady, jakou dřevostavbu postavit? Hledáte spolehlivého dodavatele vaší dřevostavby na klíč?

  • Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb vám pomůže vybrat jak projekt, tak dodavatele dřevostavby.
  • Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb obsahuje jak ukázky realizací dřevostaveb na klíč, tak individuálních nízkoenergetických či pasivních dřevostaveb, nechybí ani vzorové domy.
  • Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb je pomocník pro všechny, kteří chtějí stavět dřevostavbu a chtějí se zorientovat ve světě dřevostaveb.
  • Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb je plný inspirace, typů na konkrétní projekty nového domu, a hlavně kontaktů a informací o dodavatelích dřevostaveb.

Po veletrhu FOR WOOD 2020 si můžete Přehled objednat ZDARMA v našem e-shopu (platíte pouze poštovné).

Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2020 vychází 5. února 2020

Objednat Přehled dodavatelů a projektů dřevostaveb 2020

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop