STATIKA: <small>praktické tipy pro projektanty. Přihlaste se na webinář zdarma</small>

STATIKA: praktické tipy pro projektanty. Přihlaste se na webinář zdarma

Markéta Kristová | Pátek, 21. leden 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Přihlaste se zdarma na únorový webinář v projektu WOOD camp, který bude zaměřen na téma STATIKA: praktické tipy pro projektanty.

Rok 2022 zahájila ADMD projekt WOOD camp webinářem Vazníkové krovy pro dřevostavby, který se konal 11. 1. 2022 a jehož záznam můžete shlédnout níže. I v letošním roce se v rámci dalších webinářů bude ADMD setkávat se zájemci z řad architektů, projektantů a stavebních dozorů, ale také studentů v rámci úspěšného vzdělávacího projektu WOOD Camp.

Na vazníkové krovy naváže webinář STATIKA: praktické tipy pro projektanty, který se uskuteční v termínu 1. 2. 2022 od 15:00 a je možné se zdarma online připojit. Přednášet bude Ing. Pavel Tůma.

  • Ve webináři bude vysvětlen proces návrhu konstrukčního systému dřevostavby.
  • Od úvodního rozboru a vstupních parametrů se propracujete až k samotnému procesu posuzování různých typů objektů včetně úskalí, na které statik běžně po cestě naráží.
  • Pozornost bude věnována nejen patrovým a atypickým objektům, ale také běžným bungalovům, u kterých je pečlivost a úcta k detailu neméně důležitá.
  • V hledáčku budou především prefabrikované celostěnové panely, stropy patrových staveb a vaznicové i vazníkové krovy.

Architekti a stavební inženýři mají navíc možnost účastí na seminářích získat body do celoživotního vzdělávání u organizací ČKA a ČKAIT. Více informací ZDE.

Registrovat se na seminář STATIKA: praktické tipy pro projektanty→

Projekt WOOD camp pro Vás organizuje Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD). Budují komunitu profesionálů, kteří se chtějí vzdělávat a navrhovat kvalitní dřevostavby.

Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD) je seskupením firem, které jsou přesvědčeny, že touha po kvalitním bydlení v dřevostavbě nemusí být pouhým snem. Chceme, aby se domy stavěly kvalitě a s ohledem na životní prostředí.

Navštivte web ADMD, nebo profil na sociálních sítích Facebook, YouTube či LinkedIn.

WOOD camp_logo

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop