Unikátní ročenka PASIVNÍ DOMY 2022 právě vychází!

Unikátní ročenka PASIVNÍ DOMY 2022 právě vychází!

Markéta Kristová | Středa, 26. leden 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Chcete bydlet v pasivním domě? Pátráte po zkušenostech a referencích lidí, kteří už v pasivním domě bydlí? Rozhodujete se, co je pro stavbu pasivního domu ideální materiál, jestli cihla nebo dřevo? Odpovědi a mnohem více najdete v nové ročence PASIVNÍ DOMY 2022, která právě vychází!

Ročenka PASIVNÍ DOMY 2022


PASIVNÍ domy 2022 je ročenka o realizaci pasivních domů a bydlení v nich. Reflektuje současné trendy a zkušenosti výstavby pasivních domů u nás s přesahem do zahraničí. Ročenka je určena všem, kdo chtějí stavět vlastní pasivní dům nebo se o něm snaží dozvědět relevantní informace a získat inspiraci pro jeho realizaci.

PD 2022

Objednat novou ročenku PASIVNÍ DOMY 2022→

Projekty pasivních domů nejen v ročence


Pro ty, kteří o pasivním domě vážně uvažují, chtějí ho v dohledné době stavět, jsou v ročence připraveny konkrétní projekty pasivních domů s podrobnými informacemi o ceně domu, způsobu vytápění, půdorysy a kontakty na realizační společnosti. Aby byl záběr nabídky pasivních domů co nejširší a uspokojil každého zájemce o výstavbu pasivního domu, prezentují se zde projekty pasivních domů jak zděných, tak dřevěných od předních dodavatelů pasivních domů u nás. Přehled vybraných projektů pasivních domů od ověřených dodavatelů pasivních domů si můžete prohlédnout na webovém portále drevoastavby.cz.

Ověření dodavatelé pasivních domů a jejich projekty→

Spolupráce na speciálu PASIVNÍ DOMY 2022


Speciální ročenku PASIVNÍ DOMY 2022 připravilo vydavatelství PRO VOBIS, s.r.o. ve spolupráci s Centrem pasivního domu, Státním fondem životního prostředí a veletrhem FOR PASIV.

Už nyní si můžete ročenku PASIVNÍ DOMY 2022 předobjednat z pohodlí vašeho domova z našeho e-shopu. Ročenka bude k dostání i na vybraných akcích Centra pasivního domu. Těšit se na ni můžete i na stánku časopisu DŘEVO&stavby, sruby&ROUBENKY na veletrhu FOR WOOD 2022 a FOR PASIV 2022, na které pro Vás máme VSTUPENKY ZDARMA!

Stáhnout vstupenku ZDARMA na FOR WOOD/FOR PASIV 2022→

CPD-logo-2020sfzp-lofofor-pasiv-logo

 
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Pasivní domy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop