Všechny cesty vedou v březnu do Stuttgartu!

Všechny cesty vedou v březnu do Stuttgartu!

Komerční sdělení | Pondělí, 29. leden 2024 |

Přidat na Seznam.cz

DACH+HOLZ International-Mezinárodní veletrh pro dřevěnou stavbu, vnitřní výstavbu, střechy a zateplení se uskuteční na výstaviště ve Stuttgartu ve dnech 05. - 08. března 2024.

Prezentace inovací, testování produktů, výměna nápadů, nadšení pro řemeslo: Existuje mnoho dobrých důvodů, proč navštívit mezinárodní veletrh DACH+HOLZ International 2024.

Výstaviště ve Stuttgartu se stane Mekkou pokrývačského a dřevařského průmyslu. V šesti halách na výstavní ploše 75 000 m2 bude více než 500 vystavovatelů z 20 zemí informovat o tom, co čeká pokrývače, tesaře a klempíře v blízké budoucnost. Od digitalizace přes lidské zdroje až po udržitelnost – hlavní témata DACH+HOLZ International pokrývají nejdůležitější trendy v oboru.

Otevírací doba veletrhu je denně od 9 do 18 hodin. Českým návštěvníkům je nabídnut omezený počet jednodenních vstupenek ZDARMA.

Bližší informace: EXPO-Consult + Service, Příkop 4, Brno, tel.: 545 176 158, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , www.expocs.cz

Kromě řady inovovaných výrobků se na veletrhu objeví nové produkty. Kromě všech vedoucích firem z oboru se zde prezentují také menší méně známé firmy, které poskytují chytrá řešení pro každodenní život řemeslníků. Zažijte také živé ukázky přímo na veletrhu! A tak se tesaři, pokrývači, klempíři, architekti a projektanti mohou těšit na kompletní přehled sektoru a na novinky z oblasti dřevostaveb, střech, fasád, zateplení, kovoobrábění, klempířství a výstavby.

REGISTRACE A VSTUPENKY ZDE→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop