Oslovte profesionály z oboru dřevostaveb v unikátní ročence PROFIspeciál 2024/2025

Oslovte profesionály z oboru dřevostaveb v unikátní ročence PROFIspeciál 2024/2025

Markéta Kristová | Pondělí, 29. duben 2024 |

Přidat na Seznam.cz

Chcete vaše výrobky či služby cíleně prezentovat směrem k odborné veřejnosti v oboru dřevostaveb? Oslovte profesionály z oboru dřevostaveb v naší jedinečné ročence PROFIspeciál 2024/2025, která vychází již letos v červnu!

Pro projektanty, architekty, stavbaře a širokou veřejnost právě připravujeme zbrusu novou ročenku PROFIspeciál 2024/2025, která na více než 180 stránkách přináší novinky z oboru, technicky zaměřené články, konstrukční detaily a řadu důležitých informací a prezentací firem, které vyrábějí produkty pro praktické využití v oboru dřevostaveb.

Pro lepší představu si můžete prohlédnout kompletní vydání loňské ročenky PROFIspeciál 2023/2024, která je tu pro vás ZDARMA ke stažení.

Chci inzerovat v jedinečné ročence PROFIspeciál 2024/2025→

Dostaňte svojí firmu do ročenky!


Oslovte profesionály z oboru dřevostaveb! Představte jim aktuální nabídku vaší firmy nebo novinky určené k využití právě při realizaci dřevostaveb v jediné ročence u nás, která reflektuje na diskutovaná témata v oboru a prezentuje produkty či služby vhodné pro dřevostavbaře. Vaše nabídka bude doručena na správný stůl a do správných rukou oslovených odborníků! Máte zájem o spolupráci? Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

inzeruj do ročenky PROFIspeciál 2024-2025

Neváhejte a ozvěte se co nám nejdříve! Ročenka pro specifickou cílovou skupinu vychází v tištěné i on-line formě už 12.6. 2024!

Kdo všechno se o vaší firmě může díky ročence dozvědět?


  • Celkový náklad:13 500 kusů plus individuální objednávky (cca 1 500)
  • Distribuce TIŠTĚNÉ VERZE: řízená - na konkrétní jména architektů a projektantů ČKA a ČKAIT, odborným firmám z databáze vydavatele, na semináři VOŠ Volyně, na odborné konferenci TZB-info POŽÁRNÍ BEZPEČNOST, na e-shopu vydavatele. Dále pak studentům Mendelovy univerzity v Brně obor dřevostavby, FLD obor dřevostavby v Praze, VOŠ Volyně.
  • Nově distribuce na Ministerstvo obchodu a průmyslu ČR, Sdružení místních samospráv ČR
  • Distribuce ON-LINE VERZE: (rozesílka na 12 322 adres, účastníkům seminářů AZ PROMO, na TZB-info (celoročně odkaz ke stažení)

Chci inzerovat v jedinečné ročence PROFIspeciál 2024/2025→

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop