Tisk
Příběh pasivního dřevěného rodinného domu v Říčanech

Příběh pasivního dřevěného rodinného domu v Říčanech

Dagmar Šimonová | Středa, 15. leden 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Druhý ročník veletrhu FOR PASIV proběhne ve dnech od 23. do 25. ledna 2014 v prostorách PVA EXPO PRAHA. Rádi bychom Vás pozvali nejen na stánky vystavovatelů, ale i na doprovodný program veletrhu.


VSTUPENKU ZDARMA získáte za hlasování v soutěži Dřevostavba roku 2013 ZDE!

clen cpdSobotní program (25. 1. 2014) přinese i celkový exkurz do problematiky pasivních domů a poslechneme si příběh pasivního dřevěného rodinného domu v Říčanech, který je zajímavý svým jednoduchým tvarem, prvky moderní architektury a celodřevěnou fasádou z modřínu. Architekt se zde skvěle vypořádal s úzkým pozemkem a požadavky investora stran vnitřního uspořádání. „Použitý konstrukční systém a technologie reprezentované řízeným větráním s rekuperací a kamny na peletky zajišťující čtyřčlenné rodině vynikající vnitřní mikroklima a velmi nízké náklady na vytápění," říká koordinátor stavby Zdeněk Křivský z firmy PORSENNA STAVEBNÍ s.r.o. O autentické pocity ze života v tomto pasivním domě se s vámi v sobotu podělí také sám jeho majitel.

4417 350x99x75Jak stavět energeticky šetrné domy a jak docílit efektivního snížení energetické náročnosti již stávajících budov? Aktuální trendy a novinky v oblasti nízkoenergetického, pasivního a nulového stavění přinese druhý ročník veletrhu FOR PASIV. Ve dnech od 23. do 25. ledna 2014 představí FOR PASIV v prostorách PVA EXPO PRAHA desítky předních firem působících v tomto oboru.

Využijte pro návštěvu zlevněné elektronické vstupenky a zarezervujete si místo na přednáškách včas.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Pasivní domy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop