Tisk
Konference Příběhy domů 2015 nabídne exkurze i přednášky o ekologickém stavění a zahradách

Konference Příběhy domů 2015 nabídne exkurze i přednášky o ekologickém stavění a zahradách

Administrator | Úterý, 15. září 2015 |

Přidat na Seznam.cz

Domy z přírodních materiálů, nízkoenergetické a pasivní stavění, šetrné stavění či extenzivní a ekologické ozeleňování budov, zahrad i městských prostorů - to jsou témata, která zavítají na druhý ročník semináře Příběhy domů 2015 organizované spolkem Ekodům.

Konference se uskuteční ve dnech 10. a 11. října 2015 v prostorách Emauzského kláštera v PrazeSobotních přednášek o jednotlivých stavbách se zúčastní jako přednášející nejen architekti, ale i obyvatelé těchto staveb. Bude tak možné získat širší zpětnou vazbu pro potenciální stavitele i odbornou architektonickou veřejnost. Nově přibudou témata zahrad a současných krajinářských trendů, jakožto rozšířený a neodlučitelný prostor domů i celých sídelních struktur.

V neděli 11. 10. 2015 jsou na programu tři okruhy exkurzí, jejichž náplní bude návštěva cca čtyř realizací staveb a jedné realizace přírodě blízké zahrady.

Podrobný program konference včetně odkazu na formulář s možností přihlášení naleznete na stránkách Ekodomu. S přihlášením neváhejte! Kapacita minulého ročníku, zejména exkurzí, byla rychle zaplněna.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Pasivní domy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop