FOR PASIV 2019: <small>dodavatelé pasivních domů na jednom místě</small>

FOR PASIV 2019: dodavatelé pasivních domů na jednom místě

Komerční sdělení | Pondělí, 26. listopad 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Sedmý ročník veletrhu FOR PASIV zaměřeného na nízkoenergetické, pasivní a nulové budovy se stane ve dnech 7.–9. února 2019 největším svého oboru v Česku. Odborníkům i laikům se představí na větší ploše, s více vystavovateli a s významně rozšířenými expozicemi v oboru vytápění. Nabídne komplexní služby pro realizaci staveb na jednom místě. Uvažujete-li o stavbě pasivního domu, svého dodavatele tu jistě najdete!

for-pasiv-logo-ctverecJedinečný souběh veletrhů FOR PASIV se v roce 2019 stane absolutním číslem jedna svého druhu u nás. Populární akce se v letňanském areálu PVA EXPO PRAHA rozroste v rámci hrubé výstavní plochy, ale i co do počtu vystavovatelů. V neposlední řadě dojde i k markantnímu rozšíření nomenklatury, a to převážně v oboru vytápění.

Spolu s FOR WOOD

Kromě vystavovatelů zaměřených na realizaci pasivních domů se sedmý ročník FOR PASIV vrátí k jedné tradici, a to ke spojení s veletrhem FOR WOOD, jehož plánovaný 12. ročník nahradí předchozí projekt CESTY DŘEVA. Jeho jasná orientace a oborové zaměření na dřevěné stavby, konstrukce a výrobky totiž v maximální míře zasahují poptávku nejen návštěvníků, ale i vystavovatelů. Máte-li v úmyslu stavět dřevostavbu, a to nejen pasivní, můžete právě zde najít firmu, která Vám dřevostavbu zrealizuje od projektu až po samotnou stavbu na klíč.

„Souběh veletrhů se v následujícím ročníku vyprofiluje do takové podoby, že bude schopen pokrýt veškeré potřeby a požadavky na služby pro stavbu, ale i rekonstrukci. Odborníkům i laikům nabídne komplexní servis a v neposlední řadě se stane největším veletrhem svého druhu v České republice," říká manažerka FOR PASIV Kateřina Maštalířová.

Co na veletrhu pasivních domů najdete?

Kromě firem zabývajících se stavbou pasivních domů na klíč, najdete na veletrhu společnosti, které se zabývají těmito oblastmi podnikání:

  • návrh a realizaci domů,
  • financování,
  • stavební materiály,
  • moderní technologie a ovládání domů,
  • rekuperace,
  • podlahové vytápění,
  • kotle a další.

Ročenka PASIVNÍ domy 2019 a Adresář 2019 ZDARMA pro návštěvníky veletrhů

PD-2019-malyJako každý rok, i v dalším ročníku veletrhu FOR PASIV, čeká na návštěvníky veletrhu ročenka PASIVNÍ domy 2019 ZDARMA určená pro všechny zájemce o pasivní domy.
Najdou v ní vše, co je dobré vědět před i při stavbě pasivního domu, projekty a realizace pasivních domů stejně jako zkušenosti stavebníků jak se samotným bydlením v pasivních domech tak s jejich výstavbou.

Ročenka PASIVNÍ DOMY

 

Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2019V rámci veletrhu FOR WOOD 2019 pak nebude chybět ani Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2019, který jako jediný titul u nás podává ucelený přehled všech významných a renomovaných firem působících v oblasti výstavby dřevostaveb u nás.
V Adresáři 2019 najdete jak projekty, tak realizace dřevostaveb na klíč, ukázky individuálních dřevostaveb a chybět nebude ani přehled vzorových dřevostaveb u nás.
Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb 2019 bude opět ZDARMA na stánku 2D03 vydavatelství PRO VOBIS a na paletových místech ve vstupních halách pro všechny zájemce o výstavbu dřevostaveb.

Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb

Více informací na www.forpasiv.cz.

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Pasivní domy”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop