Pasivní dřevostavba Dům pod vinnou révou Vás zve na blower door test

Pasivní dřevostavba Dům pod vinnou révou Vás zve na blower door test

Redakce | Čtvrtek, 30. červenec 2020 |

Přidat na Seznam.cz

Plánujete stavbu domu, rozhodujete se mezi zděným domem či dřevostavbou nebo zvažujete stavbu pasivního domu a máte spoustu dotazů? Chcete bydlet zdravě? Pasivní dřevostavba Dům pod vinnou révou Vás zve na dny otevřených dveří. Blower door test již 13. 8. 2020


Blower door test v pasivní dřevostavbě

Blower-door test je detekční metoda na zjišťování vzduchotěsnosti obálky budovy a tím i k zjištění energetické náročnosti domu. Při vadách vzduchotěsnosti oken, stěn či střechy totiž dochází k významným únikům tepla a tím i větší náročnosti na vytápění.

Při testu se v budově vytváří přetlak nebo podtlak, přičemž se měří ztráta tlaku v domě a zjišťují se případné netěsnosti. Neprůvzdušnost objektu výrazně redukuje úniky tepla a představuje tak důležitý rys pasivního domu.

pasivni-dum-pod-vinnou-revou-blower-door-test-dum

pasivni-dum-pod-vinnou-revou-blower-door-test-mereni

pasivni-dum-pod-vinnou-revou-blower-door-test

Místo konání akce

Jílovsko – přesné souřadnice budou zaslány registrovaným účastníkům. Na místě Vás budou čekat přední odborníci z řad projektantů a realizační společnosti, kteří Vás výstavbou provedou a zodpoví vám Vaše otázky.

Termín konání akce

13. 8. 2020 blower door test 16:00 hod. Při testu vzduchotěsnosti bude dům uzavřen a nikdo již po začátku nebude vpuštěn. Dostavte se prosím včas.

Nutná registrace předem

Vzhledem k omezené kapacitě, a protože ctíme soukromí majitelů se, prosím, na jednotlivé termíny registrujte. Děkujeme.

Registraci proveďte na e-mailu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Poté vám budou odeslány přesné souřadnice stavby.

O případných změnách termínu nebo zrušení akce Vás budeme informovat na našich webových stránkách nebo prostřednictvím Facebooku.

V případě nedostatečného počtu registrovaných účastníků bude akce odložena nebo zrušena.

Dřevostavba všemi smysly 2020

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Pasivní domy”

Více článků »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop