Roubenky na klíč - 4 projekty pro trvalé bydlení

Roubenky na klíč - 4 projekty pro trvalé bydlení

Redakce | Čtvrtek, 28. březen 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Líbí se vám roubenky? Uvažujete o tom, že si necháte postavit roubenku na klíč? Výborně! V tomto článku vám pro inspiraci představíme čtyři zajímavé projekty roubenek, které mají moderní i tradiční vzhled masivní dřevostavby, jedno i více podlaží, a dokonce i roubenku s tvarem do L.


Roubenka Jana - roubenka na klíč


roubenka-na-klic-jana-hanis-srubove-domy-exterier

Roubenka na klíč Jana je svým tradičním vzhledem masivní dřevostavby vhodná pro oblasti s tradiční stylovou zástavbou, do podhorské i horské krajiny, včetně CHKO.

Nabízí dispozici 4+kk / 4+1 a užitnou plochu 83 m2. Svými malými rozměry se hodí pro menší pozemky od 750 m2. Je navržena pro rekreační účely, ale stejně dobře může posloužit nenáročnému rodinnému bydlení.

Vícepodlažní roubenka na klíč Jana od společnosti Haniš srubové domy s.r.o. je romantická roubenka pro rekreaci i odpočinkové bydlení s cenou kolem 2,5 milionu korun včetně DPH.

roubenka-na-klic-jana-hanis-srubove-domy-interier

Více fotografií, půdorys a informace o projektu roubenky na klíč


R3 - roubenka na klíč


roubenka-na-klic-r3-ok-pyrus-exterier

Roubenka na klíč R3, od společnosti OK PYRUS s.r.o., je jednopodlažní moderní roubenka na klíč s dispozicí 4+kk / 4+1 a užitnou plochou 101 m2. Bonusem navíc je samostatná technická místnost a různé typy střechy na výběr (sedlová, valbová, pultová a plochá, včetně zelené vegetační střechy).

Nabízí se za cenu kolem 2,7 milionu Kč s DPH a představuje zajímavou variantu jednopodlažního bungalovu vonícího dřevem.

Více fotografií, půdorys a informace o projektu roubenky na klíč


Typ Tom - Hrabětice - roubenka na klíč


roubenka-na-klic-typ-tom-hrabetice-drevostavby-harabis-exterier

Také roubenka na klíč Typ Tom od společnosti Dřevostavby Harabiš s.r.o. je svým tradičním vzhledem masivní dřevostavby vhodná pro oblasti s tradiční stylovou zástavbou a horské krajiny.

První nadzemní podlaží spolu s podkrovím nabízí užitnou plochu 102 m2 v dispizici 5+kk / 5+1.

Vícepodlažní roubenka na klíč Typ Tom nabízí kvality bydlení v masivní dřevostavbě a stylový rustikální vzhled dřevostavby za cenu kolem 2,5 milionu korun s DPH.

Více fotografií, půdorys a informace o projektu roubenky na klíč


R9 - roubenka na klíč


roubenka-na-klic-r9-ok-pyrus-exterier

Roubenka na klíč R9, od společnosti OK PYRUS s.r.o., je moderní jednopodlažní roubenka s půdorysem do L, určená k trvalému bydlení.

Nabízí 130 m2 užitné plochy s dispozicí 4+kk / 4+1. Zajímavostí této roubenky na klíč je kromě netradičního tvaru do L a pultové střechy, také samostatná technická místnost, komora a šatna.

Cena této moderní roubenky na klíč R9 se pohybuje kolem 3,5 milionu korun včetně DPH. Kvůli své zastavěné ploše (150 m2) vyžaduje větší pozemek pro stavbu rodinného domu.

Více fotografií, půdorys a informace o projektu roubenky na klíč


Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Sruby, roubenky”

  • Sruby a roubenky včera a dnes

    Sruby a roubenky včera a dnes

    Říká se, že se mění pouze roční období a kalendář, lidé jsou stále stejní. Když však odhlédneme od našich vlastních zkušeností i statistických dat, můžeme v posledních letech…

  • 8 srubů u vody

    8 srubů u vody

    Naprosto ojedinělý soubor osmi srubových domů vznikl přímo u Orlické přehrady, 15 km od Písku a 5 km od Týna nad Vltavou. Ekologické srubové stavby jsou určeny k trvalému bydlení i…

  • Srub, nebo roubenka? V čem se liší a jak se staví

    Srub, nebo roubenka? V čem se liší a jak se staví

    Oba typy dřevostaveb mají mnoho společného, ale stejně tak existuje velké množství rozdílů. Při výběru je situace navíc o to komplikovanější, že nejde pouze o vnější vzhled či…

  • Sruby a roubenky na víkend: dřevostavby vonící dřevem pro chvíle odpočinku

    Sruby a roubenky na víkend: dřevostavby vonící dřevem pro chvíle odpočinku

    Srub nebo roubenka na víkendy či dovolené? Je to možné. Čím dál více lidí si staví víkendové domy v podobě moderní roubené či srubové dřevostavby, nebo i klasického srubu z…

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop