Tisk
Skutečná dřevostavba bude k vidění na veletrhu FOR WOOD

Skutečná dřevostavba bude k vidění na veletrhu FOR WOOD

Michal Babor | Středa, 01. únor 2012 |

Přidat na Seznam.cz

Na letošním veletrhu FOR WOOD opět postaví společnost Prodesi|Domesi ve spolupráci s NOVATOP dřevostavbu ve skutečné velikosti! Návštěvníci tak budou mít jedinečnou šanci částečně zažít pocit z domu Futura Freestyle - postavena bude jeho jedna třetina.

Dřevostavba, která je prostě free...

Domesi FFKoncept Freestylky, jak tento dům důvěrně nazývají všichni jeho tvůrci, vychází z vysokých nároků na design (korespondující s funkčností), technologické vyspělosti použitých materiálů, energetické úspornosti a dostupné ceny. Tento dům je však především variabilní – proto „Freestyle". Přízemí je možné upravit podle vlastních představ výběrem z šesti variant dispozic, horní loftové patro, které se vznáší nad obytným prostorem, lze přizpůsobit tak, aby nejlépe vyhovovalo rodinnému nebo například víkendovému bydlení. Jak bude dřevostavba na veletrhu vypadat, je patrné z vizualizace.

... a na zkoušku v ní můžete bydlet i vy!

DCH Prvni_snihPokud si chcete Freestylku vyzkoušet ještě důkladněji, využijte poslední šanci vyhrát víkendový pobyt v této zbrusu nové moderní dřevostavbě. Soutěž trvá až do 14. února. Futura Freestyle na okraji malé obce Pulečný nedaleko Jablonce nad Nisou slouží jako Domesi Concept House, který si můžete pronajmout na víkend či prázdniny a vyzkoušet si ji na vlastní kůži. Více informací najdete na domesiconcepthoue.com.

Připraveni odpovědět na každou otázku

NOVATOP 1NOVATOP - V každém panelu je skutečný stromChcete se dozvědět detaily a zkušenosti od architektů a odborníků? Každý veletržní den si můžete poslechnout specializované přednášky.

Realizační studio Domesi a specialisté NOVATOP připravují na každý veletržní den přednášku o technologii masivních dřevěných panelů NOVATOP (CLT). Můžete si tak poslechnout podrobnosti přímo od architekta, který s panely pracuje, dozvíte se dosavadní zkušenosti ze stavby konkrétních realizací včetně zpětné vazby nájemníků již postavených domů. Detaily o technologii masivních panelů, jejich montáži a šíři využití budou vysvětlovat zástupci NOVATOP.

Filosofie značky NOVATOP spočívá ve výrobě a vývoji vysoce kvalitního stavebního systému, s jehož použitím se mohou architekti a projektanti pouštět do odvážných projektů a realizační firmy dokážou tyto zajímavé projekty převést v opravdu poctivé masivní dřevostavby, garantující vysokou kvalitu bydlení. Tato technologie nabízí volnost, kus přírody a krásu masivního dřeva.

Výherce zveme do Holešovic

Výherce soutěže pozveme na veletrh Dřevostavby 2012, kde mu bude slavnostně předán poukaz na vyhraný víkendový pobyt. Jako pozornost od výrobce stavebního systému NOVATOP, z něhož je dům Futura Freestyle postaven, obdrží výherce také cyklistický dres.

 Veletrh FOR WOOD můžete navštívit zdarma! Stačí si vystřihnout vstupenku z aktuálního vydání časopisu Dřevo&Stavby 1/2012, které je právě v prodeji!

Mgr. Michal Babor

Z životní dráhy učitele, kterým jsem chtěl být snad už v peřince, jsem před drahnou řádkou let zběhl do sféry časopisů o bydlení. Ze zaměstnance jsem se před deseti lety stal zaměstnavatelem, ale redakční práci zůstávám věrný...

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (7)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop