Tisk
Slavnostní předávání certifikátů značky KVALITNÍ FIRMA 2013

Slavnostní předávání certifikátů značky KVALITNÍ FIRMA 2013

Dagmar Šimonová | Pátek, 27. září 2013 |

Přidat na Seznam.cz

U příležitosti mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH Praha 2013 byly ve čtvrtek 19. 9. 2013, na stánku partnerské společnosti G SERVIS CZ s.r.o., slavnostně předány certifikáty KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKYnovým a recertifikovaným držitelům značky. KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY je certifikace firem na základě hodnocení spokojenosti zákazníků.

Kdo jsou kvalitní firmy?

Certifikat KF 2013Certifikované firmy, které prošly v aktuálním roce certifikací či recertifikací. V rámci hodnocení od svých zákazníků dosáhly vynikajícího hodnocení. Což znamená, že svoji práci odvádějí kvalitně, odpovědně, komunikují se svými zákazníky a v případě problémů tyto řeší ve prospěch zákazníka.

Co není prestižní značka KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY?

Certifikovane firmy foto01Není nálepka, kterou si mohou firmy koupit. Certifikaci a značku mohou firmy získat až poté co uspějí s vyznamenáním v rámci hodnocení od svých zákazníků do průměru 1,5 při hodnocení jako ve škole. Na druhou stranu i zákazník musí horší známku než 1, kterou udělí, vždy odůvodnit, aby byla zaručena objektivita pro obě strany.

Co tedy je značka KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY?

Dotazniky KFJe to značka, která pomáhá firmám a živnostníkům zlepšovat slabá místa a zákazníkům říká, že za své peníze dostanou odpovídající kvalitu.

Na rozdíl od standardních certifikací se program nezaměřuje na vnitropodnikové procesy, ale zkoumá spokojenost zákazníků za aktuální rok v následujících oblastech:

  • 1. Kvalita dodaných výrobků
  • 2. Kvalita poskytovaných služeb
  • 3. Kvalita komunikace
  • 4. Chování pracovníků
  • 5. Dodržování dohod
  • 6. Řešení případných problémů

Jak je zajištěna objektivita, kontrola a ověřitelnost?

Certifikovane firmy foto02Veškerý proces referenční analýzy spokojenosti a zpětné vazby zákazníků se se souhlasem zákazníků monitoruje, což zajišťuje objektivitu, kontrolu a ověřitelnost výsledků. Novinkou a překvapením letošního předávání bylo ocenění APC ACCREDITED BUSINESS A+ rating 2013.nZmíněné ocenění obdržely pouze firmy, které získaly hodnocení nejen do průměru 1,5, ale dokonce do průměru 1,3. Patří tedy ke špičce kvalitních firem.

Co značka KVALITNÍ FIRMA přináší jejím držitelům?

Certifikovane firmy foto03Zástupci certifikovaných firem se společně shodují na tom, že nejdůležitější je pro ně zákazník a jeho zpětný pohled na řešenou zakázku od A do Z.

 

Oceneni A plus rating KFSeznam oceněných firem můžete navštívit na internetových stránkách www.kvalitnifirma.cz, kde i získáte více informací o certifikaci a značce. Gratulujeme všem oceněným společnostem k zisku prestižního certifikátu značky KVALITNÍ FIRMA – OVĚŘENO ZÁKAZNÍKY a k trofeji ACCREDITED BUSINESS A+rating!

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop