Tisk
EKOlogicky a EKOnomicky se společností MS Haus

EKOlogicky a EKOnomicky se společností MS Haus

Dagmar Šimonová | Úterý, 27. prosinec 2011 |

Přidat na Seznam.cz

Ekologické a Ekonomické stavění má v dnešní době zelenou. Společnost MS Haus dala tyto vlastnosti do vínku nové řadě s názvem MS Ekonomy. Jejím hlavním motem jsou nízké pořizovací náklady při nízkých nákladech provozních.

Jedny z nejnižších pořizovacích nákladů na trhu!

MS 03b EkonomyDomy společnosti MS Haus z řady MS Ekonomy se vyznačují úsporným, ale promyšleným konstrukčním řešením s jednoduchou dispozicí a vybavením, které snižuje pořizovací náklady na úroveň, patřící mezi nejnižší na trhu. Přitom je samozřejmostí zákonná i nadstandardní dobrovolná certifikace výroby i montáže dle Dokumentu národní kvality ADMD, stejně jako třicetiletá záruka na konstrukci.

MS 08 EkonomyTepelné izolační vlastnosti stěn a stropů byly vylepšeny již v roce 2011, takže tloušťka kvalitní tepelné isolace ve stěnách je 240 mm a ve stropě dokonce 320 mm. Od stejného data jsou standardně montovány do všech domů izolační trojskla. V tomto provedení se pohybují celkové provozní náklady při vytápění el. konvertory a běžném užívání od 220 ,- Kč/m2/rok. Na přání je možno tyto parametry dále vylepšit. V nabídce jsou i speciálně vyprojektované pasivní domy.

Na všechny vnitřní povrchy stěn jsou použity desky Fermacell Greenline

MS 09 EkonomyPři výrobě a montáži je jedním z nejdůležitějších parametrů používání ekologických materiálů šetrných k životnímu prostředí a pocházejících v co nejširším měřítku z obnovitelných zdrojů. Nejzásadnější novinkou roku 2012 je použití sádrovláknitých desek Fermacell greenline pro všechny vnitřní povrchy stěn již ve standardu pro nově projektované domy. Společnost MS Haus je první v segmentu montovaných dřevostaveb, která se k tomuto kroku odhodlala.

MS 06b EkonomyFermacell greenline dokáže trvale vázat škodliviny ze vzduchu v místnosti a výrazně tak zlepšit kvalitu vzduchu a současně také kvalitu bydlení. Škodlivé látky se uvolňují nejenom ze stavebních materiálů, ale dostávají se do ovzduší také v průběhu užívání prostor, např. z nového nábytku, podlahových krytin, nátěrů nebo čisticích prostředků.

MS 22 EkonomyJiž dlouhodobým standardem je možnost úpravy dispozičních řešení, volitelnost vybavení i stupně dokončení, osobní přístup a garantovaná pevná cena ještě před uzavřením smlouvy na projektové práce.

Mezi další novinky roku je 2012 patří kvalitní, dovozové obložkové vnitřní dveře ve standardu, dodávka na klíč obsahuje i dodávku a montáž hromosvodu. Ubytování montážní skupiny ani doprava nezvyšuje ceníkovou cenu domu.

Vaše komentáře (2)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Zdravé bydlení”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop