Dům na bázi dřeva

Tisk

NATUR HOUSE: Výstavba vzorového domu v Libereckém kraji

Dagmar Šimonová | Pátek, 11. leden 2013 |

Přidat na Seznam.cz

01V těchto dnech započaly přípravy na výstavbu vzorového domu v Libereckém kraji v oblasti Liberec/Rudolfov. Společnost Natur House zde vybuduje svůj vzorový dům jako vysoce kvalitní a nízkoenergetickou dřevostavbu, která by měla o výhodách dřevěného stavění měla přesvědčit každého návštěvníka.

050403

 


Zajímavé umístění vzorového domu

17.10.2012 380Původní místo starého hostince nahradí nové moderní bydlení, které je pojato v souladu s regionálním prostředím. Základními prvky moderní dřevostavby se tak stane přízemní hmota domu s vysokou sedlovou střechou. Proporce domu vychází z místních tradičních stavení, nedělená okna a tím pádem velké prosklené plochy bez viditelných rámů dům spojují s moderní architekturou.

17.10.2012 37717.10.2012 37917.10.2012 382

 


Vzorový dům se nachází v krásné přírodě CHKO, v klidné lokalitě na okraji města Liberce s dobrou dostupností MHD. Z místa, kde nový dům vyroste, je navíc překrásný výhled na vodní přehradu s elektrárnou Rudolfov.

Úsporný dům doplní kvalitní okna

okno PROGRESSION exterierOkna Progression bez viditelných rámů dodá společnost Slavona, která za revoluční typ okna vhodného do pasivních domů získala na loňském veletrhu FOR ARCH ocenění Grand Prix.


Vzorový dům vyroste podle individuální studie

pohledyProjekt domu byl vytvořen za základě individuální studie, která zcela splňuje nároky a požadavky investora. Dům má celkovou zastavěnou plochu 101 m2, celkovou užitnou plochu 151 m2.

1np2np

 

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop