25 let Credo - klasika mezi koupelnovými radiátory

25 let Credo - klasika mezi koupelnovými radiátory

Komerční sdělení | Úterý, 22. leden 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Již začátkem 90. let začala výroba produktové řady „Kermi Credo", jež byla navržena speciálně pro použití v koupelnách. Od té doby označuje tato produktová řada nadčasový tvar, prvotřídní technologii a optimální tepelný komfort.

Kermi GmbH

Společnost Kermi GmbH, která se původně od svého založení v roce 1960 zabývala výrobou nádrží na topný olej, se stala předním výrobcem topné techniky v Evropě. V průběhu dalších desetiletí dochází k neustálému rozšiřování a optimalizaci produktového portfolia společnosti Kermi.

Designový radiátor Credo

Začátkem 90. let začala ve společnosti Kermi výroba koupelnových a designových radiátorů. Absolutní žhavou novinkou před 25 lety byl designový radiátor Credo.

V době, kdy se pro přenos tepla uplatňovaly především deskové radiátory, získal nový speciálně vyrobený radiátor Credo pro použití v koupelnách obrovskou pozornost. Díky vodorovným topným trubkám bylo vkládání a odebírání ručníků obzvláště praktické. Tento tvar a uspořádání zůstává až do dnešní doby rozhodujícím aspektem pro vývoj dalších jiných koupelnových radiátorů.

designove-koupelnove-radiatory-kermi-credo-v-1994designove-koupelnove-radiatory-kermi-credo-plusdesignove-koupelnove-radiatory-kermi-credo-half

Kermi Credo – koupelnová klasika již více jak 25 let na trhu. Kdysi a nyní: první zleva model Credo-V z roku 1994, v porovnání s modelem Credo plus a Credo-Half, aktuálními zástupci této produktové řady.
Nový Credo plus okouzlí svým elegantním rámovým vzhledem a termostatickou hlavicí, umístěnou v uživatelsky příjemné výšce.
Credo-Half je k dostání v dvoubarevném provedení, viz obr., a také volitelně v pravostranném nebo levostranném provedení.

Produktová řada Credo

Jméno produktové řady Credo se stalo synonymem pro klasický popř. designový radiátor. Od té doby se produktová řada Credo neustále vyvíjela. U nového provedení Credo plus lze přesto najít typický charakteristický prvek této produktové řady: vodorovné topné trubky uspořádané do bloku s výrazně tvarovou sběrnou trubkou. Dalším charakteristickým prvkem vzhledu modelu Credo je upevnění.

Upevnění modelu Credo stejně jako elegantní zakrytí připojení radiátoru je rovněž zahrnuto do jeho typických charakteristických vlastností. Dokonale integrovaná termostatická hlavice je součástí objednávky.

Kermi Credo plus termostatická hlaviceKIDT Credo_plus_C3V10_01KIDT Credo_plus_C3V10Thermostat

Několikanásobně oceněná produktová řada Credo se zakládá na přímočarém klasickém tvaru, jež je k dostání v mnoha různých stavebních rozměrech a barevných variantách.

Více o společnosti Kermi

kermi-logonarodni-cena-kvality-cr-logo-300x381

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop