Kermi s.r.o. vstupuje do oboru řízeného větrání obytných místností s rekuperací

Kermi s.r.o. vstupuje do oboru řízeného větrání obytných místností s rekuperací

Komerční sdělení | Pondělí, 01. srpen 2022 |

Přidat na Seznam.cz

Příjemné teplo a pravidelná výměna čerstvého vzduchu činí z obytných a pracovních prostor místo, kde se cítíme dobře. Vytápění a větrání se přitom navzájem podmiňují. Z tohoto důvodu rozšiřuje společnost Kermi s.r.o. své působení na trhu a vedle vytápěcí a sanitární techniky se aktivně v letošním roce prezentuje v oblasti ventilační techniky, v níž se Kermi GmbH pohybuje již od roku 2015 v Německu a Rakousku.

Systémy x-net (plošné vytápění & chlazení) a therm-x2 (otopná tělesa) nyní doplňuje systém x-well (větrání obytných místností) rozšiřující produktové portfolio Kermi s.r.o. o nové produkty centrálních a decentrálních větracích rekuperačních jednotek. Písmeno „x" představuje příslib pro x-násobný výkon hned na několika úrovních. Optimalizace produktů a řešení nás pohání každý den. Se štítkem „Kermi x-optimiert" takto označujeme obzvláště výkonné a energeticky účinné produkty, které lze libovolně kombinovat. Čím více se kombinují, tím více výhod nabízí.

DrevoaStavby.cz | x-well Řízené větrání obytných místností Kermi

x-well® Centrální větrání obytných místností


Zdravé vnitřní klima pro moderní novostavby. Moderní výstavba a právní legislativa kladou vysoké nároky na zateplení. Centrální systémy větrání se tak staly standardem v moderních pasivních nebo nízkoenergetických domech. Centrální větrací jednotky Kermi se dodávají ve vertikální i horizontální variantě a navrhují se speciálně pro komfortní, centrálně řízené větrání bytů.

DrevoaStavby.cz | x-well Řízené větrání obytných místností Kermi

Sedm velikostí (x-well F150, F170, F270, S180, S280, S370 a S460) pokrývá všechny výkonové stupně jak pro bytové jednotky, tak i domy s obytnou plochou 120 až 350 m2. Díky účinnému systému přenosu tepla pro rekuperaci tepelné energie z odváděného vzduchu pracují mimořádně efektivně. Konstrukční řešení ventilátorů zajišťují nízké hlukové emise, EC motory zase nízkou spotřebu energie.

DrevoaStavby.cz | x-well Řízené větrání obytných místností Kermi

x-well Řízené větrání obytných místností Kermi→

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop