Tisk
VZOROVÝ DŮM z adresáře: <small>TERRA Atrium</small>

VZOROVÝ DŮM z adresáře: TERRA Atrium

Lucie Němcová | Čtvrtek, 24. říjen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

Vzorový dům TERRA, který je otevřen již od roku 2000, se může pyšnit oceněním Dům roku 2001. Díky své nadčasové architektuře se dočkal již mnoha realizací s individuálními úpravami. Objekt nabízí na ploše 182,5 m2 dispozici 5 + kk. Punc celému domu dodává příjemná zimní zahrada obdélníkového půdorysu. TERRA je zařízena kvalitními materiály od renomovaných partnerů.

51769015a4165a5c199c2a1a98ee4ed8Rodinné domy ATRIUM je možné vybavit moderními technologiemi (decentrální systém větrání s rekuperací, solární systémy, apod.). ATRIUM realizuje domy především v unikátním difuzně otevřeném konstrukčním systému DifuTech®, který má mnoho výhod díky svému jedinečnému složení. Domy ATRIUM splňují přísná kritéria v akustických, protipožárních a energetických parametrech.




fe269125aefab34b35e9305823139667Projekty a realizace dřevostaveb

Na našich webových stránkách v sekci Projekty a realizace dřevostaveb naleznete mnoho projektů, realizací i vzorových domů od mnoha dodavatelů, ze kterých můžete v přehledné databázi vybrat. Při realizaci vašeho nového domu se vám bude hodit i náš Adresář firem pro stavbu a vybavení, jehož papírovou odobu - Adresář výrobců a dodavatelů dřevostaveb pro bydlení - rozdáváme zdarma na stavebních veletrzích.

Další vzorové domy z adresáře si můžete prohlédnout ZDE!

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop