Mobilní dřevostavby jako ideální varianta levného a rychlého bydlení

Mobilní dřevostavby jako ideální varianta levného a rychlého bydlení

Komerční sdělení | Úterý, 18. duben 2023 |

Přidat na Seznam.cz

V dnešní době stále více lidí hledá alternativní způsoby, jak rychle a levně získat vlastní bydlení. Mobilní dřevostavby se stávají stále populárnější variantou, kterou lidé volí pro své nové domovy. Největší výhodou je, že nemusíte utrácet peníze za drahé stavební pozemky. Nepotřebujete vyřizovat stavební povolení, v mnoha případech stačí jen územní souhlas.

Mobilní dřevostavby mají mnoho výhod oproti tradičním stavebním metodám. Jednou z hlavních výhod je rychlost výstavby. Domy Top Mobile House jsou schopni postavit během 3 měsíců a v případě umístění domu na těžce dostupný pozemek, kam se nedostane autojeřáb a kamion, je můžou postavit přímo na místě.

Prodejem dřevostavby to však nekončí. Po usazení se napojí dům na vodu, elektřinu i odpad pro kanalizaci. Firma zajistí také vybudování zpevněné příjezdové cesty, chodníku či úpravu okolí.

Mobilní dřevostavby_Top Mobile House

Zdroj: Top Mobile House

Flexibilita v designu i velikosti bydlení je samozřejmostí


Další výhodou mobilních dřevostaveb je jejich flexibilita. Domy firma navrhujeme tak, aby se daly snadno přenášet z jednoho místa na druhé. To znamená, že pokud se rozhodnete přestěhovat, můžete svůj dům jednoduše vzít s sebou. Jelikož se jedná o českého výrobce, klade velký důraz nejen na výrobu, ale také na vývoj nových domů.

V jejich nabídce najdete širokou škálu modelů a designů, které lze upravit podle vašich potřeb a přání. Samozřejmostí je uzpůsobení interiéru, posunutí vnitřních příček, rozšíření velikosti domu o další moduly, výstavbu terasy nebo krytého parkovacího stání. Zákazníci mohou vývoj svého domu konzultovat od samého počátku s architekty, projektanty a bytovými designéry.

Mobilní dřevostavby_Top Mobile House

Zdroj: Top Mobile House

Mobilní domy nabízejí také ve variantě energeticky nezávislých domů a za pomoci solárních panelů, větné elektrárny, zadržování srážkových vod a dalších moderních technologií vytvářejí ekonomicky velmi příznivý komfort bydlení. Domy pak můžou stavět na místa, kde není potřeba stavební povolení a nejsou k dispozici žádné sítě.

Na přání vám mohou vybavit dům také chytrou domácností a umožnit tak mít náklady na energie pod kontrolou. Ze svého mobilu můžete ovládat žárovky, zásuvky, topení a klimatizaci, reproduktory, zalévání zahrady, pohybová čidla, kamery a alarm, meteorologickou stanici, která zajistí větrání a mnoho dalšího.

Mobilní dřevostavby_Top Mobile House

Zdroj: Top Mobile House

Mobilní domy jsou rovněž ekologickou variantou bydlení


Mobilní dřevostavby Top Mobile House jsou nejen rychlou a levnou možností vlastního bydlení, ale i ekologickou variantou. Dřevo, ze kterého jsou stavěny, je obnovitelný materiál, který má mnohem menší dopad na životní prostředí, než tradiční stavební materiály, jako je například beton. Poskytují vynikající tepelnou izolaci, což znamená, že jsou energeticky úsporné, šetří peníze na vytápění a stávají se stále populárnější alternativou tradičního bydlení.

Rychlost, flexibilita, ekologičnost a cenová dostupnost jsou hlavními faktory, které motivují lidi k volbě této varianty bydlení. Navíc mobilní dřevostavby mohou být krásným designovým prvkem v krajině, protože dřevo poskytuje přírodní a příjemnou atmosféru. Domy Top Mobile House si můžete osobně prohlédnout v brněnském showroomu, kde vám rádi pomůžou s výběrem nového ideálního domova.

Mobilní dřevostavby_Top Mobile House

Zdroj: Top Mobile House

Top Mobile House – Mobilní dřevostavby na klíč→

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop