Modulární dům v jabloňovém sadu vyniká extrémně nízkou úrovní provozních nákladů

Modulární dům v jabloňovém sadu vyniká extrémně nízkou úrovní provozních nákladů

Markéta Kristová | Čtvrtek, 08. červen 2023 |

Přidat na Seznam.cz

Nádherný pozemek v jabloňovém sadu. Prostě perfektní prostředí pro navrhování a stavbu modulární dřevostavby. Jaké výhody dům z modulů přináší a jak se v něm majitelům bydlí?

Tento krásný a prostorný modulární dům je postaven v nízkoenergetickém provedení. Každý detail je pečlivě promyšlený a přizpůsoben okolnímu prostředí. Užitná plocha domu je přibližně 145 m2, což majitelům zajišťuje dostatek prostoru pro komfortní bydlení.

Investoři si uvnitř domu svépomocí postavili krbová kamna, která jim v kombinaci s elektrickým podlahovým vytápěním slouží jako doplňkový zdroj tepla. Tímto způsobem je v domě zaručena příjemná a útulná atmosféra, a to především v zimních měsících, které jsou v této lokalitě skutečně mrazivé. Podkroví je prostorné a nabízí možnosti využití jako další obytný prostor nebo místo pro pracovnu.

Dům je perfektně orientován ke světovým stranám, což přináší mnoho výhod. V letních měsících je zajištěno optimální osvětlení interiéru a minimalizace přehřívání prostřednictvím vhodného umístění oken a stínících prvků. V zimních měsících pak může sluneční energie efektivně přispívat k vytápění domu.

DrevoaStavby.cz | Eko Modular- Modulární dům v jabloňovém sadu

obr.: Dokončení sedlové střechy na místě zajistilo perfektní venkovský vzhled domu a snadnou integraci s okolní krajinou. Foto se souhlasem: Eko modular s.r.o.

Jednou z největších výhod tohoto domu je extrémně nízká úroveň provozních nákladů. Díky výrazně snížené spotřebě energie a efektivnímu izolačnímu systému jsou náklady na vytápění, chlazení a celkový provoz domu minimální. Tímto způsobem si investoři užívají komfortní bydlení a zároveň šetří své finanční prostředky.

Další výhodou je prostorná terasa, která je vybavena úložným prostorem přímo pod ní. To poskytuje praktické řešení pro ukládání zahradního nábytku, grilovacího vybavení nebo jiných potřebných věcí, čímž se maximalizuje využitelný prostor venkovního posezení.

Celkově je tento modulární nízkoenergetický dům skvělou investicí pro všechny, kteří chtějí žít ekologicky a zároveň užívat výhody moderního a energeticky efektivního bydlení.

DrevoaStavby.cz | Eko Modular | Modulární dům v jabloňovém sadu_půdorys

Zdroj a autor půdorysů se souhlasem: Eko modular s.r.o.

Komentář spokojených majitelů


Osobně si myslím, že pokud bychom za daných okolností šli do stavby rodinného domu s jinou firmou než s Eko modular s.r.o., ještě dnes bychom nebydleli. Profesionální přístup, kvalitní materiály, maximální vstřícnost a stoprocentní spolehnutí, to dnes nabízí opravdu málokterá firma. Dům má ve variantě „nízkoenergetický" opravdu nadstandardní tepelně-izolační vlastnosti. Po vypnutí topení udrží teplo další 1,5 dne a pokud nemrzne tak i déle. Velká spokojenost a upřímné doporučení! Děkujeme a pozdravujeme!

M. Fajnorová, J. Matyáš (RD dvojmodul atyp se sedlovou střechou)

Podívejte se na video, jak probíhala realizace modulární dřevostavby v jabloňovém sadu pod taktovkou firmy Eko modular. Zdroj a autor videa se souhlasem: Oficiální YouTube kanál firmy Eko modular s.r.o.

TIP NA ČLÁNEK: Jak se bydlí v modulové dřevostavbě? Zeptali jsme se majitelů

DrevoaStavby.cz | Eko Modular- Modulární dům v jabloňovém sadu

obr.: Modulární dřevostavba dostala název "Dům v jabloňovém sadu." Foto se souhlasem: Eko modular s.r.o.

Modulární dřevostavba s ověřenou firmou


Společnost Eko modular s.r.o. se stará o veškeré potřeby klientů od samotné studie až po vyřízení stavebního povolení včetně inženýringu. Navrhují domy, které jsou něčím jedinečné a mají moderní vzhled. Díky profesionálnímu týmu spolupracovníků mohou zajistit, že domy budou plně odpovídat přání a potřebám klientů.

Chci stavět modulární dům s firmou Eko modular→

 
 

Líbil se Vám článek?

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

gotop