Tisk
Dřevěná židle jedním tahem

Dagmar Šimonová | Pátek, 21. říjen 2011 |

Přidat na Seznam.cz

V jednoduchosti je krása a genialita. Ty nejjednodušší věci bývají těmi nejlepšími. Minimalistickou jednoduchost můžeme pozorovat i u nového kusu produktového designu – židle s názvem Silueta. Silueta je dílem designéra Michaela Samorize z ukrajinského ateliéru Umbra Design Studio a její elegantní design se stane perlou každé moderní dřevostavby.

Transparentní varianta je lehká a vzdušná

Židle Silueta - variace s plnými područkamiŽidle Silueta - variace s plnými područkamiŽidle je zhmotněním střízlivé, uzavřené křivky, která tvoří bok předmětu. S druhou, identickou křivkou je propojená dvěma plochami sedáku a zad. Michael Samoriz nosné myšlenky využil hned k několika variantám Siluety. Pomineme-li různá barevná provedení, přivedl na svět především variaci s prázdnými područkami a druhou obměnu s područkami vyplněnými jiným materiálem.

Dřevo, vděčný společník každého interiéru

Židle Silueta - variace s plnými područkamiDrzý a průbojný design dřevěné židle je pastvou pro oko. Stejně lahodný je i použitý materiál – dřevo, ať už v přírodní nebo barevné variantě se hodí téměř ke všem bytovým doplňkům. Výborně vybaví například interiér moderní dřevostavby, kde by právě nábytek z tohoto ekologického a obnovitelného materiálu měl mít své pevné a nezastupitelné místo.

Vaše komentáře (1)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Nábytek a doplňky”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop