Navrhněte si radiátor do koupelny snadno a rychle

Navrhněte si radiátor do koupelny snadno a rychle

Komerční sdělení | Pondělí, 20. září 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Navrhněte si koupelnový radiátor snadno a rychle v novém online konfigurátoru, ať už pro sušení ručníků nebo vytápění. Můžete volit z nabídky nejprodávanějších radiátorů i novinek od švýcarského výrobce Zehnder. Spojují v sobě prvotřídní kvalitu, dokonalou funkčnost a výjimečný design. Vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější.

Radiátor se stal praktickou součástí koupelny


Do své koupelny chceme krásné umyvadlo, pohodlnou vanu nebo praktický sprchový kout. K tomuto vybavení patří pochopitelně také koupelnový radiátor. Bez něho se praktická koupelna neobejde, ať už pro sušení ručníků nebo i pro vytápění. Výběr koupelnového radiátoru bychom proto neměli podcenit. Při jeho návrhu doporučujeme postupovat v následujících krocích:

  • 1. Krok: Stanovení výšky radiátoru dle počtu uživatelů koupelny & účel použití radiátoru - „Sušení ručníků" nebo „Vytápění koupelny & sušení ručníků"
  • 2. Krok: Způsob vytápění – Teplovodní / kombinované / elektrické
  • 3. Krok: Design a barva radiátoru – výběr ze 17 řad radiátorů Zehnder, z téměř 50 barev, chromu a nerezové oceli
  • 4. Krok: Výběr konkrétního rozměru radiátoru
  • 5. Krok: Volba z nabídky připojovacích sad – důležitého funkčního i estetického prvku radiátoru
  • 6. Krok: Finální specifikace a její uložení v Excelu nebo odeslání emailem

Zehnder koupelnový_radiátor_Aura

obr.: Zehnder nabízí koupelnové radiátory pro každý rozpočet. Příkladem jsou chromované „koupelnové žebříky" Zehnder Aura v cenové úrovni od čtyř tisíc Kč / 150 Eur bez DPH. Ty samozřejmě v konfigurátoru nemohou chybět. Zdroj: ©Zehnder Group

Snadný a rychlý návrh radiátoru online


Ještě nedávno byla koupelnová studia nuceně uzavřená. V té chvíli je poměrně obtížné získat radu a návrh od specialistů na vybavení koupelen. Nejen při takových restrikcích – využijte pro návrh radiátoru do koupelny zcela nový online konfigurátor. Získáte specifikaci zvoleného designu, barvy a rozměru radiátoru s příslušenstvím, objednacími čísly, technickými údaji a cenou.

Po ukončení konfigurace si návrh můžete stáhnout v Excelu nebo odeslat emailem. Může Vám velice dobře posloužit k objednání u nejbližšího certifikovaného prodejce designových radiátorů Zehnder, jejichž přehled získáte také na konci konfigurátoru.

Máte rovněž možnost přejít na webové stránky výrobce, kde získáte podrobné informace k navrženému radiátoru a prezentaci dalších produktů. K dispozici je samozřejmě také hlavní katalog koupelnových radiátorů Zehnder Hřejivé teplo v koupelně.

Spustit konfigurátor pro návrh radiátoru Zehnder→

Využijte Akce Colours free


V rámci této dlouhodobé akce můžete pořídit 10 typů nejoblíbenějších koupelnových radiátorů v 6 nejžádanějších barvách za cenu radiátoru v základní bílé barvě RAL 9016. Nabídka radiátorů a barev v akci se průběžně aktualizuje. Momentálně tato nabídka platí:

  • pro designové koupelnové radiátory: Zehnder Yucca Asym, Zehnder Quaro, Zehnder Metropolitan Spa, Zehnder Metropolitan Bar, Zehnder Subway, Zehnder Kazeane, Zehnder Forma Asym, Zehnder Roda Spa Asym, Zehnder Vision + nově pro Zehnder Klaro
  • na těchto 6 vybraných barevných odstínů: Black Matt 0557, Anthracite 0346, White Matt 0556, Beige Quartz 0523, Inox Look 0332 a nově na tmavě šedou Anthracite Grey 7016

akce-koupelnovych-radiatoru-Zehnder-colours-free

obr.: Využijte Akce Colours free, v rámci které můžete ušetřit, neboť 10 nejoblíbenějších koupelnových radiátorů v 6 barvách můžete pořídit za základní cenu bílého radiátoru. Zdroj: ©Zehnder Group

Kvalita švýcarské značky Zehnder


Při volbě koupelnového radiátoru by měl být kladen důraz nejen na cenu, ale hlavně na kvalitu provedení, jeho vzhled a vhodnost pro danou koupelnu. Levné radiátory jen s jednou vrstvou lakování nebo méně kvalitním chromováním mohou ve vlhkém prostředí koupelny brzy korodovat. Zvolením koupelnového radiátoru od švýcarského výrobce Zehnder získáte prvotřídní výrobek s dlouhou životností.

Zehnder koupelnový_radiátor_Metropolitan_Spa

obr.: I když nechcete na jaře a na podzim vytápět celý dům nebo byt, můžete si dopřát teplo v koupelně. Téměř všechny koupelnové radiátory Zehnder existují rovněž v kombinovaném nebo čistě elektrickém provedení, s esteticky skrytou topnou tyčí, pohodlnou regulací vytápění dálkovým ovladačem a zárukou úsporného provozu. Splňují směrnici EcoDesign. Zdroj: ©Zehnder Group

Doporučení pro umístění radiátoru


Pro to, aby nám radiátor co nejlépe posloužil, doporučujeme jej umístit:

  • nejlépe poblíž sprchy nebo vany pro snadné dosažení na usušené a nahřáté ručníky a osušky,
  • proti prostoru před sprchou nebo vanou pro využití příjemného sálavého tepla radiátoru,
  • v asymetrickém provedení s vodorovným trubkami, volně přístupné ze strany pro snadné zavěšení ručníku,
  • při nedostatku místa: pod okno nebo nad vanu (nad vanu jen při teplovodním provozu!).

Spustit konfigurátor pro návrh radiátoru Zehnder→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Design”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop