Shoz prádla ARTOX – opravdu dobrý nápad

Shoz prádla ARTOX – opravdu dobrý nápad

Komerční sdělení | Pátek, 27. září 2019 |

Přidat na Seznam.cz

Kdo z nás by nechtěl mít doma pořádek? Nestarat se o pohozené svršky svých ratolestí a s naučenou pravidelností přemisťovat nahromaděné špinavé prádlo z jednotlivých míst v domě do prádelny. Tento problém může snadno vyřešit shoz prádla ARTOX!

Jedním z velice praktických, avšak mnohdy opomíjených doplňků patrových rodinných domů, je shoz prádla. Již z názvu systému vyplývá i jeho funkce. Jedná se o velice jednoduché zařízení, které slouží k transportu špinavého prádla z vrchních pater domu přímo do prádelny nebo do jiné technické místnostiNení tedy třeba mít v každém patře koš na špinavé prádlo, ale stačí použité svršky hodit do dvířek na stěně v koupelně, šatně nebo v předsíni a vše najdete pohromadě na jednom místě v dolním patře vašeho domu.


Systém shozu prádla je dobré řešit již při výstavbě domu

Systém ARTOX nabízí shozy prádla jako jednoduchou kompletní stavebnici určenou k zabudování prakticky do jakéhokoliv typu rodinného domu. V hrubé stavbě se zpravidla řeší ta část systému, kterou je nutno skrýt ve stěnách. Vzhledem k tomu, že se opravdu jedná o nenáročný systém, může být dodavatelem této části jakákoliv instalatérská firma. Dekorativnější prvky systému – dvířka, případně zakončení shozu - se volí až při finalizaci interiérů. K radosti všech architektů a designérů společnost ARTOX představila nová dvířka Quick Touch, která mohou být vyložena materiálem jako například keramický obklad, dřevo, mramor apod. a mohou tak absolutně splynout s interiérem. Dvířka již nemají žádná nevzhledná madla a zámeček ale ovládají se pouhopouhým stlačením.

shoz-pradla-artox


Praktický doplněk do domácnosti

Shoz prádla ARTOX je velice praktický doplněk do domácnosti, který na začátku vypadá jako obyčejný a zbytečný kus roury v domě, avšak skutečnou hodnotu pohodlí a minimalizaci nepořádku dokáže ocenit pouze člověk, který shoz na prádlo vlastní a používá.

shoz-pradla


NOVINKA - ARTOX HOBBY ekonomické řešení Vašeho shozu prádla

Přejete si mít ve svém domě shoz prádla, avšak systémová stavebnice se Vám zdá nákladná? Máme pro Vás patentované řešení pomocí nástavce ARTOX Hobby, který lze snadno namontovat na jakékoliv plastové nebo jiné potrubí běžně používané pro vzduchotechniku či kanalizaci o průměru 300–315 mm. Vnitřní část sice nikdy nebude dosahovat estetické dokonalosti jako u nerezového, ale vnější dojem bude k nerozeznání a výrazně ušetří Vaše pořizovací náklady, které by při sestavování finančního rozpočtu celé stavby můžou rozhodnout zda shoz ano či ne.

Systém shozu prádla ARTOX byl oceněn v soutěži Výrobek- Technologie roku 2012 za přínos do stavebnictví konané pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Ministerstva dopravy ČR a Ministerstva životního prostředí ČR.

Na základě Vašeho projektu domu Vám společnost NEWAG Praha, spol. s r. o. zdarma zpracuje návrh řešení, cenovou kalkulaci a případně i výčet materiálu pro případnou vlastní montáž.

Info: www.artox.cz

DaS 5-2019
Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Ostatní”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop