Vybavte svou kuchyň novými a špičkovými spotřebiči Gorenje

Vybavte svou kuchyň novými a špičkovými spotřebiči Gorenje

Komerční sdělení | Čtvrtek, 01. duben 2021 |

Přidat na Seznam.cz

Hledáte do své kuchyně spolehlivé pomocníky, kteří vám ulehčí nejen práci ale především čas a energii? Gorenje představuje novou řadu myček pro bezchybně čisté a suché nádobí společně s novým typem horkovzdušné fritézy, ve které připravíte lahodné smažené nebo pražené pokrmy s pár kapkami oleje nebo zcela bez tuku.


Nová řada myček Gorenje SmartFlex pro bezchybně čisté nádobí

Skvěle připravené jídlo si žádá dokonale čistý talíř i bezchybně čisté a lesklé příbory a sklo. Službu nade vše vám poskytne nová myčka z řady Gorenje SmartFlex s velmi nadstandardní kapacitu až 16 sad nádobí, třemi koši a třemi ostřikovacími rameny. S funkcí SpeedWash ušetříte čas – hodinový program můžete zkrátit na rekordních 15 minut. Takže i když si pozvete na oslavu spoustu hostů, nestane se vám, že nebudete mít na čem podávat dezert.

Pokud vám leží na srdci opravdu důkladná čistota a bezpečí, je tu funkce ExtraHygiene. Funkce TotalDry zase zabezpečí dokonale suché nádobí bez kapek vody s úsporou energie i času. Myčka má samočisticí filtr a tichý invertorový motor PowerDrive.

mycka Gorenje SmartFlex

Více informací o nové řadě myček Gorenje SmartFlex→

prostorná myčka Gorenje SmartFlex


drevostavba-roku-ico

Set vestavných spotřebičů Gorenje můžete vyhrát pokud pošlete hlas dřevostavbě v anketě Dřevostavba roku 2021

Pomozte nám zvolit nejhezčí dřevostavby!  Hlasujte a získejte set vestavných spotřebičů do kuchyně od značky Gorenje v hodnotě 44 960 Kč.

Hlasovat v anketě

 

Nová horkovzdušná fritéze Gorenje má co nabídnout

Nová horkovzdušná fritéza Gorenje AF1409DB je vybavená vysokorychlostním konvekčním systémem, zajišťujícím dokonalý rozvod tepla. Připravíte v ní lahodné smažené nebo pražené pokrmy s pár kapkami oleje nebo zcela bez tuku a bez nepříjemných výparů.

Nabízí devět přednastavených programů s nastavitelnou teplotou v rozsahu od 80 do 200 °C. V extra velké nádobě o objemu 3,5 l hravě usmažíte řízky nebo hranolky pro celou rodinu, ale i sladké pokrmy a zákusky nebo upražíte oříšky či semínka. Doporučená cena je 2 699 Kč.

fritéze Gorenje

Více informací o horkovzdušné fritéze Gorenje→

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Ostatní”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop