Tisk
CS-BETON: <small>Nové ohniště pro letní posezení</small>

CS-BETON: Nové ohniště pro letní posezení

Helena Petáková | Středa, 15. květen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

CSB – NATURBLOK OHNIŠTĚ je funkční netypické ohniště, které zapadne do konceptu každé zahrady a bude příjemným prostorem pro setkávání s přáteli. Je sestavou dvou typů kamenů, přičemž jeden slouží jako základní kámen a druhý typ kamene je určen pro zákryt. Ve skladbě jsou vždy dva kameny na jedné vrstvě určené pro zákryt.

 

ohniště 2Ohniště je dodáváno jako jeden kus, na jedné paletě. Kameny nemají drážky, a proto se neskládají pomocí spojek, ale jsou lepeny k sobě polyuretanovou pěnou. K ohništi firma jako příslušenství nabízí popelník, grilovací rošt a okrasný kryt.

 

cs-betonSpolečnost CS-BETON s.r.o. působí na trhu betonových výrobků v České republice dvacet let. Je jedním z největších výrobců betonových výrobků pro tvorbu malé architektury a také chodníků, komunikací a letišť.

 

cs-beton-naturblock-7007287csbeton1Společnost vyrábí široký sortiment dlažeb různých typů a barev, obrubníků, žlabů, vegetačních tvárnic, okrasných zdí včetně prvků okrasných vegetačních zdí. Výrobky dovolují prakticky neomezenou kreativitu užití jak co do skladby tak i barevnosti.

 

csb---naturblok-6Pro kontrolu jakosti výrobků využívá společnost služeb nezávislé akreditované zkušební laboratoře se zaměřením na betonové výrobky.

Vaše komentáře (1)

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop