Tisk
Dřevostavby: <small>To NEJ z oboru uvidíte na veletrhu FOR ARCH 2018</small>

Dřevostavby: To NEJ z oboru uvidíte na veletrhu FOR ARCH 2018

Komerční sdělení | Středa, 15. srpen 2018 |

Přidat na Seznam.cz

Rok 2017 byl pro dřevostavby nejúspěšnější v historii ČR. Růst počtu dokončených domů tohoto typu roste 2,5krát rychleji než domy postavené tradičními technologiemi. Mezinárodní stavební veletrh FOR ARCH představí ve dnech 18. až 22. září 2018 v areálu PVA EXPO PRAHA trendy, výrobce, odborníky, ale také bohatý doprovodný program. To vše dohromady poskytne komplexní pohled do aktuálního dění oboru i do jeho blízké budoucnosti.

Jak uvádí Asociace dodavatelů montovaných domů (ADMD), výstavba rodinných domů s nosnou konstrukcí na bázi dřeva zaznamenala loni meziroční růst 7,25 %. Jak potvrzují statistiky, podíl dřevostaveb na českém trhu dnes sahá k téměř 15 procentům celkového počtu výstavby rodinných domů.

Prostor pro diskusi

V areálu letňanského výstaviště se sejdou pod jednou střechou odborníci, profesionálové z oblasti stavebnictví i laici, kteří plánují výstavbu dřevostavby. O svém budoucím bydlení mohou diskutovat s firmami jako např. ATRIUM, s.r.o., CELET s.r.o., DOMY D.N.E.S. s.r.o., NEMA spol. s r.o., RD Rýmařov s.r.o., VEXTA a.s. a další. Ve výběru správné firmy pomůže i ADMD, která sdružuje výrobce montovaných objektů bytové a občanské vybavenosti na bázi dřeva.

Den stavby - přednášky na téma dřevostaveb

Stavební veletrh FOR ARCH věnuje dřevostavbám prostor v rámci Dne stavby, který se v PVA EXPO PRAHA koná v sobotu 22. září. Dojde i na odborné diskuze a rady. V rámci programu se bude konat blok přednášek věnovaný tématu dřevostaveb. Jedním z přednášejících bude Ing. Tomáš Hrdlička, jehož přednáška bude zaměřena na téma Revoluce ve stavebnictví: rok 2020. Další zajímavá přednáška na téma Kontrola kvality dřevostaveb a kontrola výstavby vašeho domu zazní na FOR ARCHu v podání Ing. Luboše Drahňovského z Výzkumného a vývojového ústavu dřevařského Praha. Komentované příklady kvalitních dřevostaveb od členů ADMD představí Ing. Lenka Trandová a na téma Jak, kdy a proč chránit dřevěné fasády, terasy a další dřevěné prvky z exteriéru domu nebo na zahradě bude hovořit Ing. Jitka Beránková, Ph.D. z Výzkumného a vývojového ústavu dřevařského Praha a další.

Poradenské centrum

Návštěvníci budou moci využít také poradenské centrum. Centrum s architekty a projektanty na veletrhu FOR ARCH slouží k odborné pomoci návštěvníkům s jejich projekty nebo plány pro budoucí bydlení. Architekti a projektanti jsou schopni poskytnout rady jak ohledně dispozic a celkového vzhledu objektů nebo interiérů, tak ohledně technického provádění staveb. Těšit se na Vás bude Ing. arch. Markéta Knobová, Ing. arch. Klára Císařovská a Ing. arch Štěpán Svejkovský z ateliéru Mooza architecture, Ing. Renata Böhmová a Ing. Pavel Nováček z kanceláře 2PROJEKTANTI.

Pro odborníky z oblasti stavebnictví, ale i pro laiky, kteří o dřevostavbě jako rodinném sídle uvažují, přinese stavební veletrh důležité informace, rady i kontakty.

Více informací najdete na: www.forarch.cz.

Generálním partnerem veletrhu je Skupina ČEZ.

Na veletrhu FOR ARCH nebudeme chybět ani my s časopisy DŘEVO&stavby, sruby&roubenky!

Přijďte si vybrat jedno ze zvýhodněných předplatných časopisů nebo si u nás vyzvedněte některý z našich speciálů ZDARMA:

 Najdete nás v hale 5, stánku D02.

Vaše komentáře (0)

Líbil se Vám článek?

Nejnovější články v kategorii “Aktuálně”

Více článků »

  • Banner

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

  • Banner

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop