Tisk
Haas Fertigbau: <small>Den otevřených dveří</small>

Haas Fertigbau: Den otevřených dveří

Helena Petáková | Středa, 02. říjen 2013 |

Přidat na Seznam.cz

I v době tzv. celoevropské hospodářské krize si úspěšná stavební společnost Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. vytvořila prostor, aby se zajímavou formou podělila se širokou veřejností o všechny novinky a zajímavosti, které se této společnosti a jejich produktů týkají. Dne 14. 9. 2013 uspořádala v pošumavských Chanovicích tradiční „Den otevřených dveří ve firmě Haas".

2013091420097Během tohoto dne zavítala do areálu Haas Fertigbau řada návštěvníků, aby si prohlédli vysoce moderní výrobní závod této stavební společnosti, vzorový dům (vzorový dům byl postaven již v roce 1999 a od té doby zde názorně prezentuje dřevostavby Haas Fertigbau), moderní kotelnu na biomasu, a také aby se spolu s pracovníky Haas Fertigbau pobavili v rámci pestrého doprovodného programu, kde si každý z návštěvníků přišel na své.

Organizované prohlídky výrobního závodu měly u návštěvníků velký úspěch

2013091420155Díky odbornému výkladu zkušených pracovníků společnosti Haas Fertigbau Chanovice se všichni návštěvníci dozvěděli, jak probíhá příprava a produkce veškerých potřebných stavebních elementů a prvků pro výstavbu vysoce kvalitních a certifikovaných dřevostaveb Haas Fertigbau v běžném, nízkoenergetickém i pasivním standardu. Byly zde také představeny nejrůznější stavební materiály a prvky na bázi lepeného dřeva TIMBORY z produkce další významné společnosti Firemní skupiny Haas – společnosti Haas Holzindustrie Chanovice.

Doprovodný program pobavil

kapelakovbojPo celý den dotvářela příjemnou atmosféru hudební kapela EXIL, která svými známými písněmi přilákala spoustu fanoušků. Nebyly opomenuty ani atrakce pro nejmenší návštěvníky jako např. malování na obličej, skákací hrad nebo kolotoče – ty sklidily asi největší úspěch. Návštěvníci zde mohli dokonce spatřit exhibici kovboje na koni a nemohl chybět ani lidový dřevořezbář, který dřevem provoněl celý areál a ukázal všem své mistrovství se dřevem.

fotbalNovým zpestřením pro návštěvníky se v letošním roce stal také první ročník netradičního fotbalového turnaje, v němž se utkalo celkem šest týmů, a to včetně vedení společnosti Haas Fertigbau Chanovice s.r.o. v čele s panem Xaverem Alexandrem Haasem.

Vaše komentáře (2)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop