Tisk
Kalkulátor cen energií TZB-info je jediné komerční porovnání dodavatelů energií na stránkách ERÚ

Kalkulátor cen energií TZB-info je jediné komerční porovnání dodavatelů energií na stránkách ERÚ

Lucie Němcová | Úterý, 06. květen 2014 |

Přidat na Seznam.cz

Podpisem Memoranda o podpoře informovanosti zákazníků a spotřebitelů v energetických odvětvích mezi Energetickým regulačním úřadem a společností Topinfo s.r.o. byl ukončen přes 1 rok trvající proces ověřování objektivity a nezávislosti Kalkulátoru cen energií TZB-info ze strany ERÚ. Kalkulátor cen energií TZB-info je jako jediné komerční porovnání dodavatelů energií umístěn na webových stránkách Energetického regulačního úřadu.

010403o1Data v Kalkulátoru jsou každodenně kontrolována a případně aktualizována. Kalkulátor je přístupný zcela zdarma a poskytuje zákazníkům srovnání ceny a podmínek dodavatelůpo jednoduchém zadání bez jakékoliv registrace. Pokud však má zákazník zájem, může nakonec dodavatele i přímo poptat. Postupně jsme budovali další analytické funkce Kalkulátoru, které ocení zejména odborníci.

Ing. Dagmar Kopačková, Ph.D., ředitelka TZB-info: „Předpokládám, že umístění našeho Kalkulátoru cen energií TZB-info na stránkách ERÚ zvýší důvěru dodavatelů, že to s nezávislostí myslíme skutečně vážně, že se podaří nastavit efektivnější komunikaci mezi námi a dodavateli o vlastnostech produktových řad, a samozřejmě, že je to silný signál pro zákazníky."

009155o2Kalkulátor cen energií TZB-info je rovněž držitelem hlavní ceny GRAND PRIX FOR ARCH 2013. Porota ocenila nezávislost kalkulátoru, snadnou možnost zdarma porovnat dodavatele pro širokou veřejnost a řadu dalších unikátních funkcí pro odborníky.

Více v článku ZDE.

 

Náklonnost k přirozeným materiálům a dřevu jsem objevila již při studiích architektury a šíření osvěty a inspirace z této oblasti mi dává velký smysl. Baví mě lidi motivovat k tomu, aby bydleli zdravě, komfortně a více či méně soběstačně.

Nejnovější články autora

Vaše komentáře (0)

Nejnovější články v kategorii “Zajímavosti”

Více článků »

Akce / DřevoStavby

Zobrazit kalendář »

Proč jste na portále DŘEVO&stavby?

gotop